Valakik nagyon megbuherálták a Csillag téri bankautomatát

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Többen állítják, OTP-s bankjegykiadó automaták segítségével lopják el az emberek pénzét Szegeden.

A Csillag téri SPAR-nál lévő ATM buherált, vagy az volt, és van, aki a Szillérinél is pórul járt – értesült a szomorú tényről a Délmagyarország. A lap értesülései szerint, jelenleg információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz a Nemzeti Nyomozó Iroda. Az Országos Rendőr-főkapitányság egyelőre csak ennyit közölt, a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árulhatnak el részleteket.

Az OTP Bank Kommunikációs és Társadalmi Kapcsolatok Főosztálya viszont azt válaszolta, hogy tudnak a problémáról, és már intézkedtek is.

Fontos azonban kiemelni, hogy az ügyben érintett ügyfeleink kártalanítása folyamatban van, őket semmilyen hátrány vagy veszteség nem érheti a történtek miatt” – írta válaszában az OTP a lapnak.

A Facebook egyik szegediek által látogatott csoportjában többen is panaszkodtak. Volt olyan, akinek Chiléből akartak vásárolni a kártyájával, amióta használta a pénzkiadót, de olyan is, aki csak a múlt hónapban használta az ATM-et, de csütörtökön is emeltek le a számlájáról pénzt.

Előző sztori

Hatalmas fogás Röszkén

Következő sztori

Erre számíthat ma!