Sport

Szelei Szabolcs nyerte a Spirit Kupát

Szelei Szabolcs nyerte a Spirit Kupát

2017. december 7., csütörtök
Szelei Szabolcs nyerte a Spirit Kupát

A Floratom Szeged AC Probart szervezésében rendezték meg negyedik alkalommal a SPIRIT KUPA elnevezésű jótékonysági asztalitenisz versenyt, az újszegedi Móricz Sportcsarnokban.

A verseny kezdeményezője, fő támogatója és személyi felelőse, Kovács János technikai vezető volt. Szép számmal jöttek versenyzők e jótékonysági céllal meghirdetett versenyre, hogy részvételükkel támogassák a kupa eszmeiségét és sikerességét. A népes mezőnyben komoly játékerőt képviselő játékosok is voltak, akik magas színvonalú tudásukkal, most is méltó nagykövetei lettek a rendezvénynek.

A verseny nagyon sok kiélezett mérkőzést, a négyes döntők igazi spártai küzdelmeket hoztak. Szőcs Tamás személyében erdélyi versenyzőt is köszönthettek, aki agresszív, de finom játékával komoly ”pingpongtangót nyomott” elsőbálos fellépésén.

"Bácsi Bercinek most nem igazán jött össze, nála kissé ”lefőtt a kávé”, pedig a döntők során olyanokat pörgetett, hogy azok a labdák elpakolás után még most is pörögnek a dobozban. Fájt a lába, térdvédőben játszott, a gyorsabb, szélekre kihelyezett labdákat már nem mindig érte el pontosan. A végső győzelmet végül Szelei Ákos bátyja, Szabolcs szerezte meg, aki végig szép stílusban, pontosan és eredményesen versenyzett" – emelte ki a klub közleményében.

A versenyen az alábbi eredmények születtek:

Egyéni eredmények

„A” döntő

1. Szelei Szabolcs 2. Bácsi Bernát 3. Szalma Ernő 3. Szőcs Tamás

„B” döntő

1. Zsoldos Alexandra 2. Sztanó Ancsa 3. Szűcs Attila 3. Németh István

„C” döntő

1. Szanka Csaba 2. Huczek Péter 3. Győrki László 3. Kasza Zoltán

„D” döntő

1. Csanádi Tamás 2. Szőllősi Gábor 3. Fülöp András 3. Gádzser László

Páros eredmények

„A” döntő

1. Szanka Csaba - Győrki László 2. Csanádi Tamás - Gádzser László 3. Tót Zoltán - Szűcs Attila 3. Bácsi Bernát - Zsoldos Alexandra

„B” döntő

1. Todorovics Dragan - Kucsera József 2. Kalla Lajos - Lakatos István 3. Kasza Zoltán - Márkus Gábor 3. Szőllősi Gábor - Radulovics Alexa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.