/

Nincs ötleted mit vegyél a szeretteidnek karácsonyra? Itt megtalálod a legjobb ötleteket!

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A karácsony közeledtével a legnagyobb kihívás sokunknak a megfelelő ajándékok kiválasztása. Különösen akkor van nehéz dolgunk, ha számunkra fontos emberről van szó.

Olyan ajándékötleteket válogattunk össze nektek, amelyek a férfiak és a nők számára ideálisak lehetnek. Persze nem szabad megfeledkezni róla, hogy a megfelelő ajándék függ az illető személyiségétől is.

Ínyenceknek, saját készítésű finomságok

A gasztronómia szerelmeseinek kiváló ajándék lehet a kedvenc ízeivel dúsított vaj vagy fűszeres olaj. Ha édes szájúnak szánod az ajándékot, akkor nyugodtan meglepheted apró bon-bonokkal is.

Manapság nagyon divatos saját készítésű dolgokat ajándékozni.

Ezeket az ételeket pedig könnyedén el tudod te is készíteni, mivel nem túl bonyolultak. Hogy kedvet kapj az első lépésekhez, nézz körül a világhalón, számos ínycsiklandó receptet találhatsz!

A bohém hippiknek, természetes alapanyagok

Ha a megajándékozottad törődik az egészségével és gondosan ügyel arra, hogy ne használjon olyan kozmetikai szereket vagy egyéb termékeket, amelyek mesterséges anyagokat tartalmaznak, akkor készíts számára illatos szappant.

Itt igazán elengedheted a fantáziád,

olyan állagú, alakú és illatú szappant készíthetsz, amilyet csak szeretnél. Válogass bátran a különböző gyógynövényekből készült illóolaj közül.

Megszállott muzsikusoknak

A koncertjegy egy igazán ötletes ajándék, különösen akkor, ha a kedvenc bandája vagy énekese lép fel. Eltölthettek egy estét együtt, ha rögtön két jegyet veszel. Sőt, ezzel az ajándékkal közös élményekben lehet részetek. És hát valljuk be, ki ne örülne egy ilyen ajándéknak?

Előző sztori

Van már cégkapuja? Ha nincs, januártól bajban lesz.

Következő sztori

Karácsonyi meglepetés: Fiú unokát hoz a jövő év B. Nagy Lászlónak