Szórakozás

Így szervezz szilveszteri bulit!

Így szervezz szilveszteri bulit!

2017. december 30., szombat
Így szervezz szilveszteri bulit!

Nincs ötleted szilveszterre? Még nem késő szervezni egy költséghatékony házibulit, ahol minden barátod jól érezheti magát. Íme néhány ötlet és tipp, hogy minden tökéletes legyen!

Bulit szervezni nem kis feladat, különösképp, ha azt szeretnénk, hogy minden kifogástalan legyen. Kis odafigyeléssel egyedi és stílusos óévbúcsúztatót hozhatsz össze. Ne feledd, az ördög a részletekben rejlik!

Okosan tervezz

Mielőtt elkezdenél telefonálni és üzeneteket küldözgetni mindenkinek, gondold át alaposan, hogy kit szeretnél meghívni. Készíts vendéglistát! Egy buli akkor igazán jó, ha sok ember van. Mégis érdemes felmérni a lakás vagy szórakozóhely kapacitását, nehogy túl sok embert hívj meg. Tervezd meg az étel és az italsort, és hogy milyen dekorációra van szükséged.

Ha kész listával mész vásárolni, nem csak időt, de pénzt is spórolhatsz.

Keresd az akciós termékeket. A neten keress könnyen megvalósítható ötleteket a dekorációhoz.

A zenelista a buli lelke

Minden buli elengedhetetlen „kelléke” a jó zene. Készíts össze egy előre összeválogatott hosszú zenelistát, amely fokozza a hangulatot. Ragaszkodj ehhez! Ne engedd, hogy az ittas ismerőseid kisajátítsák a számítógéped.

A nem megfelelő zenék könnyedén tönkretehetik még a legjobb partit is.

Szórakoztatás

Nincs más dolgod, mint jól érezni magad a vendégeiddel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.