/

Gyilkos gáz pusztított volna Makón

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Budapest, 2016. április 14. Magyar fejlesztésû tûzoltóautó a BM Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság székháza elõtt, ahol tíz Rába márkajelzésû fecskendõs kocsit és öt Iveco emelõkosaras autót vett át 11 megyei katasztrófavédelmi igazgatóság 2016. április 14-én. A magyar fejlesztésû Heros Aquadux-X 4000 típusú, Renault motorral mûködõ autók alvázát a Rába, felépítményét a Belügyminisztérium tulajdonában lévé BM Heros Zrt. készítette. MTI Fotó: Lakatos Péter

A tűzoltók műszerei is kimutatták a jelenlétét.

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Csongrád megyében. Egy makói családi házban jelzett be a műszer, a lakók azonnal riasztotta a katasztrófavédelmet – áll a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

A makói tűzoltók érkeztek a helyszínre, azonnal megkezdték a méréseket. A szegedi főügyelet értesítette a gázszolgáltató szakembereit, akik átmenetileg megtiltották a kazán használatát az ingatlanban. Az eset során nem sérült meg senki.

Előző sztori

Több mint tíz kilogrammos segélycsomagokat osztottak

Következő sztori

Idén többet költünk a karácsonyi kiadásokra!