Szórakozás

Dobó Katának jól áll, hogy keveri a sz@rt

Dobó Katának jól áll, hogy keveri a sz@rt

2017. december 3., vasárnap
Dobó Katának jól áll, hogy keveri a sz@rt

A TV2 legújabb sorozata nem extra, az alkotók kiélik Lovasi András fétisüket de azért nézhető, bár nem formabontó.

Bevallom vártam a Korhatáros szerelem című filmet a TV2-n, mert mostanság az Aranyéletnek köszönhetően elég magasan van a léc a magyar sorozatgyártásban. A szerelmi csavaros sorozatok tekintetében pedig az RTL is komolyat dobott az Oltári Csajokkal, bár a napit a hetivel nem illik összehasonlítani. Az RTL-en inkább szép emberek vannak a mindennapi mesében, míg a TV2 elég sokat költött színészekre. Kovács Patrícia igazi dögös MILF (dugni való anyuka) aki 15 évvel fiatalabb szerelme elé hullik egy wc ablakból. Elég fura az indítás, de ugye az élet kiszámíthatatlan. Az első két részen el lehetett ugyan mosolyodni, de a sztori nem nagyon lett túl írva.

Indokolatlanul sok gyönyörű, de csupán helykitöltő felvételt láthattunk meseszép Budapestünkről.

A sorozat azonban úgy tűnik sikerre van ítélve, hiszen nem kell szellemtörténeti óriásnak lenni, hogy valaki megértse miről van szó. Másrészt az alkotók vélhetően sokat mulattak Lovasi András és Beck Zoli 30y zenéjére. Főleg a dalszövegek hathattak rájuk valami boros-kólás egyetemi bulin, hiszen szövegre pontosan vágták a zenei betéteket. A nagy korkülönbséges szerelmek pedig életünk részei, ha jobban körülnézünk, mindannyiunk környezetében akad ilyen. Ennek következtében a néző simán azonosulni tud a sztorival, így válhat egy kevéssé jól megírt, mégis közérthető filmecske sikeressé.

Cserpes Laura idegesítő, Dobó Kata kedvesen aljas

Azért vicces, hogy a sok valódi színész között mit keres ott Cserpes "joghurt királynő" Laura. Az egész produkcióban talán neki egyedül nem sikerült megugrani a szintet, Dobó Kata és Kovács Patrícia azonban nézhetővé teszi a limonádét, mert azért maradjunk a valóság talaján, ez egy elfogadható szombat esti rágógumi a szemnek a tévé képernyőjén.

Dobó Kata pedig már már művészi szintre viszi a kavarást és végre egy szerethetően ellenszenves karaktert alakít.

Összességében fogyasztható lett a korhatáros szerelem kérdés a nézők mikor unják meg a tömény lovasizmust az aláfestő zenékben. Íme a főcímzene:

Fotó: Korhatáros szerelem facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.