Balhé van, felnyomta Supkát a Szeged 2011

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Budapest, 2012. április 15. Supka Attila, a Honvéd vezetőedzője figyel a pálya szélén a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Újpest FC - Budapest Honvéd találkozón a Szusza Ferenc Stadionban. MTI Fotó: Kovács Tamás

A csapat úgy látja, a szakember a jogszabályokkal ellentétes módon mondott fel. UPDATE: reagált a Honvéd!

A Szeged 2011-Grosics Akadémia labdarúgóklub eljárást kezdeményezett Supka Attila ellen a területileg illetékes közigazgatási és munkaügyi bíróságnál, illetve a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságánál – írja az MTI.

A másodosztályú labdarúgócsapat honlapjának szerdai közleménye szerint

azért nyújtottak be keresetet Supka ellen, mert a szakember a jogszabályokkal ellentétes módon mondta fel munkaviszonyát.

Az 55 éves tréner az őszi szezon végén, december 10-én lett a bajnoki címvédő Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután Kispesten menesztették Erik van der Meert, Supka pedig lemondott a Szeged 2011 vezetőedzői posztjáról.

UPDATE: A Honvéd a csakfoci.hu kérésére közleményben reagált a történtekre. “A Budapest Honvéd FC véleménye szerint Supka Attila törvényes keretek között fejezte be a működését Szegeden és ezt a bíróság is így fogja megállapítani” – írta a klub a sportoldalnak. 

Előző sztori

Holnap sem kell a legvastagabb kabátunk

Következő sztori

Gyalogost gázoltak halálra Üllésen – fotók!