Közélet

350 gyereknek adtak ajándékot Szegeden

350 gyereknek adtak ajándékot Szegeden

2017. december 21., csütörtök
350 gyereknek adtak ajándékot Szegeden

Immár huszonötödik alkalommal tartottak karácsonyi ünnepséget a városházán. Az ajándékcsomagban a gyümölcsön és az édességen kívül könyv és mozijegy is lapult.

Az elmúlt huszonöt esztendőben több ezer gyermek karácsonyát tették szebbé ezzel a rendezvénnyel. A városháza dísztermében ünnepi műsorral köszöntötték a gyermekeket csütörtökön délelőtt. Először a Király-König Péter Zeneiskola növendékei adtak műsort, majd a Bonifert Domonkos Általános Iskola tanulói mutattál be karácsonyi játékukat. Majd a gyermeket Joób Márton (MSZP), a szociális és sportbizottság elnöke köszöntötte.

Idén 350 gyermek kapott csomagot, az önkormányzat, a Vöröskereszt szegedi területi szervezete, a Délmagyarországi Gyermek- és Ifjúságvédelmi Alapítvány, a Tatradol Travel utazási iroda, a Szent-Györgyi Albert Agóra, a Petőfi Sándor Művelődési Ház és az Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. jóvoltából. A gyerekek egy mozijegy kaptak, így a Paddingtont nézhetik meg a Belvárosi Moziban. A csomagok tartalmaztak továbbá könyveket, játékokat, narancsot és természetesen édességet is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.