Közélet

Több tízmillió (!) afrikai fog elindulni Európába

Több tízmillió (!) afrikai fog elindulni Európába

2017. november 2., csütörtök
Több tízmillió (!) afrikai fog elindulni Európába
Erre figyelmeztet egy Soros Györgyhöz is köthető nemzetközi szervezet. Ráadásul a baloldali Guardien-ben. Az Environmental Justice Foundation (vagyis a Környezeti Igazság Alapítvány) vezetője, Steve Trent beszélt a Guardiannak arról, hogy már most érdemes felkészülni, ugyanis

több tízmillió (!!!) afrikai fog elindulni Európába a következő tíz éven belül elsősorban a felmelegedés és az ezt követő szárazság (vagyis éhinség) miatt.

A mostani menekültválság babazsúrnak fog tűnni ahhoz képest, amikor majd „megindul Afrika” – közölték a kutatásban résztvevő amerikai katonai vezetők, tudósok és biztonságpolitikai szakértők; akik szerint

ezek a menekültek a világ legszegényebb emberei lesznek.

A nemzetközi szervezet éppen ezért már most új jogi keretrendszer kidolgozását szorgalmazza a világ országainak, hogy felkészülhessenek a klímamenekültekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.