Sértődés és csodafegyver – nézze meg, miről írunk!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Déli Szó tizenkilencedik lapszámát péntektől vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. A tizenkilencedik szám november 4-én jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban. A tartalomban a nagyobb lélegzetvételű közéleti írások mellett helyet kapnak izgalmas, valamint közérdekű kishírek, szórakoztató anyagok, emberközeli, emberléptékű interjúk is, és természetesen az oktatás, a kutatás vagy a sport szerelmesei is megtalálják az őket foglalkoztató írásokat Szegedtől Mórahalomig, Deszktől Bordányig. Játékra is hívjuk olvasóinkat, hétről hétre értékes nyereményeket kínálunk.

Ízelítő a tizenkilencedik szám tartalmából:

– Kinek dolgozik Bartha László?
– Így építi Szegedet az Orbán-kormány
– Elmaradt a tömeges állatkínzás
– Hegy helyett inkább hidat hozna Kósa
– Csodafegyver a főállású szülőség
– Kétszázötven sivatagi kilométer

Déli Szó minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeket a deliszomagazin@gmail.com e-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. november 4-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Default thumbnail
Előző sztori

Csendes gyilkos az irodában

Default thumbnail
Következő sztori

Ez vár ránk Szegeden a rajzfilm ünnepén!

Legutóbbi hasonló cikkek