Lipót lett a cicamentők szépe!

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nehéz dolguk lesz a szervezőknek, amikor a beküldött képekből összeállítják 2018-as jótékonysági naptárukat.

Sikerrel zárult a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete cicaszépségversenye. A legédesebb, legaranyosabb, legszebb cicák csaknem 8.000 szavazatot gyűjtöttek be, a gazdik és egyesület legnagyobb örömére.

Online cicaszépségverseny október 16-án indult, csaknem két hétig várták a fotókat a kis kedvencekről. Három kategóriában egy hétig lehetett szavazni a Szegedi Cicamentők Facebook-oldalán. Összesen 284 cica indult a szépségversenyen, közülük 82 junior, 178 felnőtt és 24 senior versenyző volt. A cicusok összesen 7.956 szavazatot kaptak, az egyesület oldalkedveléseinek száma pedig több mint ezerrel bővült. A versenyzők között volt olyan macska is, amelyet a cicamentők önkéntesei mentettek meg.

A kategóriánként legtöbb szavazatot kapott cicusok nyereménye egy-egy ajándékcsomag, benne a „100 legendás macska” című könyvvel, egy 3.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal, és egy plüsscicával. A CICAMENTŐK SZÉPE gazdija a szegedi Profi Fotó Kft. felajánlásaként egy vászonképet vehet majd át cicájáról. A Cicamentők kedvencének egy finomságokkal teli ajándékcsomagot juttatnak el a szervezők.

Előző sztori

Az ősz leglátványosabb természeti csodájának ígérkezik

Következő sztori

Csendes gyilkos az irodában