/

Kézilabda: újabb spanyol világbajnok költözhet Szegedre

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sajtóhírek szerint a 2018-as nyári átigazolási időszakban játékost cserélhet a BL-címvédő Vardar Szkopje és a MOL-Pick Szeged.

Macedón sajtóinformációk szerint 2018 nyarán távozik a MOL-Pick Szeged horvát átlövője, Denis Buntic és pótlására a Bajnokok Ligája címvédőjétől igazolhat a szegedi együttes, sőt arra is megvan az esély, hogy ez egy játékoscsere keretein belül történik meg – írja a hetmeteres.com.

Ez a csere Sergei Gorbokot és spanyolok világbajnok átlövőjét, Jorge Maquedát érintené, akit a hírek szerint több német klub is megkörnyékezett, ám úgy tűnik, a MOL-Pick Szeged lehet a befutó. Gorbok két szezon után térhetne vissza Szkopjéba, ám az ő átigazolása közel sem tűnik olyan valószínűnek mint Maquedáé.

Maqueda 2013-ban világbajnoki címet nyert a spanyol nemzeti együttessel, amely csapatnak szintén tagja volt a jelenleg is Szegeden játszó kapus, Jose Manuel Sierra is.

Előző sztori

Figyelmeztető előrejelzés holnapra

Következő sztori

Több marad másra, ha e-jeggyel vonatozol!