Közélet

Gyilkosság az Orient Expresszen

Gyilkosság az Orient Expresszen

2017. november 3., péntek
Gyilkosság az Orient Expresszen

Tizenhárom idegen reked összezárva a vonaton, s mindegyikük gyanúsított.

November 9-től vetítik a mozik a krimit. A leírás alapján nem szabad kihagyni a filmet, ami számtalan izgalmat tartogat a nézők számára.

műfaj:

krimi

korhatár:

12V

premier

: 2017. november 9.

játékidő:

115 perc

szereplők:

Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Leslie Odom, Jr., Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley

rendező:

Kenneth Branagh

forgatókönyvíró:

Michael Green (Agatha Christie regénye alapján)

producer:

Ridley Scott, Mark Gordon, Simon Kinberg, Kenneth Branagh, Michael Shaefer, Judy Hofflund Az Európát átszelő vonatút rejtélyes gyilkosság színterévé válik. Tizenhárom idegen reked összezárva a vonaton, s mindegyikük gyanúsított. Mindenkinek van múltja, mindenkinek vannak titkai, mindenki gyanús. Csak egyetlen férfi oldhatja meg a rejtélyt, versenyt futva az idővel, mielőtt a gyilkos újra lecsap. Agatha Christie világhírű regényének vadonatúj filmváltozatát az ötszörös Oscar-jelölt Kenneth Branagh rendezte, s ő alakítja a jól ismert detektívet, Hercule Poirot-t is. Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.