Ellaposodott a szegedi közbringa

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Leeresztett kerékkel pihennek tárolóikban a CityBike Szeged drótszamarai, a plázánál és a TIK-nél egyaránt – jelezte olvasónk.

A legtöbb kölcsönbringa kerekéből teljesen elszökött a levegő, nem működik az automata sem – erről már tavaly ősszel is írtunk, s most is ezt jelezték olvasóink. Pedig tavaly nyáron még nagy tervekkel állt elő a cég, kártyás rendszerrel tervezte megkönnyíteni a kerékpárkölcsönzést a szegedi CityBike-os csapat. A turistákat és az egyetemistákat célozták meg célközönségnek, és szállodákkal is megállapodást költöttek, vendégeik kedvezményes áron kölcsönözhették a sárga bringákat.

A kölcsönkerékpár rendszert egyébként pályázati forrás segítségével építették ki, 45 milliót nyertek a célra, amit 21 millió forintos önerővel egészítettek ki, hogy egy valóban nemzetközi szintű kerékpár-kölcsönzési rendszer legyen Szegeden.

Szerettük volna megtudni, hogy miért is fuccsolt be a projekt, de sem a portálunknak korábban nyilatkozó projektmenedzsert nem értük el, és a honlapjukon szereplő vonalas számot se vette fel senki. Amint információkhoz jutunk, frissítjük cikkünket.

no images were found

Előző sztori

Kiderült, melyik nagyvárosban gazdaságosabb lakást venni

Következő sztori

Egy elszabadult tréler okozott balesetet Szegeden