Kultúra

Egy kis szorongás délről!

Egy kis szorongás délről!

2017. november 15., szerda
Egy kis szorongás délről!

Vidámnak a legkevésbé sem mondható albummal jelentkezett a szegedi Balkan Shadows zenekar. A tavaly egy videó klippel debütáló banda egy év elteltével jelentette meg a Magamra Tűvel Vésem címet viselő 5 számos kislemezét.

A szövegek koncepciója többnyire egy sötét és kesergésekkel teli világképet vázolnak fel, tartalmuk inkább az emberi érzelmekre épít. A lemez címe és borítója, - ami Király Petra keze munkája - is ezt a hangulatot hívatott tükrözni. A zenekart legközelebb december 2-án Siófokon lehet látni, de a tavaszi lemezbemutató turnén a fővároson kívül, Dunaújváros, Kecskemét, Győr, Debrecen és nem utolsósorban Szeged is a célok között van. A turné állomásain már a készülő új számokat is meghallgathatja a közönség, amik már az új koncepció jegyében készülnek, a dobos poszton Bódy Pétert váltó Béres Balázzsal, és szövegileg és zeneileg is kicsit progresszívebb jeleget kapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.