Közélet

A Fidesz szerint Botkának fontosabbak a migránsok, mint a magyar gyerekek

A Fidesz szerint Botkának fontosabbak a migránsok, mint a magyar gyerekek

2017. november 2., csütörtök
A Fidesz szerint Botkának fontosabbak a migránsok, mint a magyar gyerekek

A Szegedi Fidesz közleményben adott hangot megdöbbenésének amiatt, hogy Botka László polgármesternek fontosabbak a migránsok, mint a szegedi gyerekek.

Első a szegediek érdeke - így gondolja a helyi Fidesz, amely közleményt adott ki csütörtökön. Eszerint

Botka László

nem így gondolja, ezért fordulhatott elő, hogy korábban bezáratott egy helyi iskolát, majd azt ingyen és bérmentve odaadta a MigSzolnak, azaz a migránsokat segítő szervezetnek. A szegedi Fidesz többször kérte Botka Lászlót, az épületegyüttest adja oda a katolikus egyháznak, hogy ott iskolát üzemeltessenek. A Botka László vezette szegedi önkormányzat csak azzal a feltétellel tette volna ezt meg, ha a a katolikusok horribilis összeget fizettek volna cserébe - áll a szegedi Fidesz közleményében. Ez anyagilag nem volt vállalható, így a bezárt iskolaépület évekig üresen és kihasználatlanul állt. Egészen addig, amíg Botka László oda nem adta a MigSzolnak ingyenesen, hogy ott a muszlim migránsokat segítsék. Botka a magyar katolikusoknak milliókért, de a migránsoknak ingyen odaadta az iskolaépületet. Ez felháborító, és megmutatja, mi fontos igazán Botkának és a szocialistáknak: a magyar gyerekek helyett a muszlim migránsok - zárul a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.