/

B. Nagy László exkluzív: A gyermekeim jutnak eszembe a Dóm térről – videóval

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A képviselő nagymamája 1968-tól lakott a Dóm mögötti házban, itt voltak csöppségek csemetéi, ennek okán örök nosztalgiával sétálgat errefelé.

https://www.facebook.com/bnagylaszlo/videos/1463463947100746/

A kormányzati fejlesztések bemutatásának kapcsán exkluzív drónos képekkel fűszerezett videót forgattak az országgyűlési képviselő munkatársai a napokban a szegedi Dóm Tér és a politikus kapcsolatáról. A kisfilmből kiderül, hogy B. Nagy rendkívül büszke erre a két milliárd forintos állami beruházásra, melynek köszönhetően Szeged legismertebb tere visszakapta régi arculatát és a városlakók is újra teljes egészében élvezhetik a hely sajátos adottságait. Ezen kívül egy személyes szál is kirajzolódik a videóból. – 1968 óta a dóm másik oldalán lakott a nagymamám és utána én még tíz évig laktam itt a családommal. A tér nekem és a gyermekeimnek is az igazi otthoni környezetet jelentette – meséli B. Nagy László. A politikus most is boldogan néz körül a már megújult téren, hiszen a látvány nosztalgikus emlékeket ébresztenek benne. – Még kicsik voltak a gyermekeim amikor itt laktunk, jó most is erre sétálni, hiszen mindig ők jutnak itt eszembe – zárja visszaemlékezését a képviselő.

Előző sztori

Tovább dagad az iskolabotrány – feljelentés a Szinergia ellen (FRISSÍTVE)

Következő sztori

Beleremegett a panelház, mikor jött, 50 évig zötykölődtünk rajta