Közélet

B. Nagy László exkluzív: A gyermekeim jutnak eszembe a Dóm térről - videóval

B. Nagy László exkluzív: A gyermekeim jutnak eszembe a Dóm térről - videóval

2017. november 2., csütörtök
B. Nagy László exkluzív: A gyermekeim jutnak eszembe a Dóm térről - videóval

A képviselő nagymamája 1968-tól lakott a Dóm mögötti házban, itt voltak csöppségek csemetéi, ennek okán örök nosztalgiával sétálgat errefelé.

https://www.facebook.com/bnagylaszlo/videos/1463463947100746/ A kormányzati fejlesztések bemutatásának kapcsán exkluzív drónos képekkel fűszerezett videót forgattak az országgyűlési képviselő munkatársai a napokban a szegedi Dóm Tér és a politikus kapcsolatáról. A kisfilmből kiderül, hogy B. Nagy rendkívül büszke erre a két milliárd forintos állami beruházásra, melynek köszönhetően Szeged legismertebb tere visszakapta régi arculatát és a városlakók is újra teljes egészében élvezhetik a hely sajátos adottságait. Ezen kívül egy személyes szál is kirajzolódik a videóból. - 1968 óta a dóm másik oldalán lakott a nagymamám és utána én még tíz évig laktam itt a családommal. A tér nekem és a gyermekeimnek is az igazi otthoni környezetet jelentette - meséli B. Nagy László. A politikus most is boldogan néz körül a már megújult téren, hiszen a látvány nosztalgikus emlékeket ébresztenek benne. - Még kicsik voltak a gyermekeim amikor itt laktunk, jó most is erre sétálni, hiszen mindig ők jutnak itt eszembe - zárja visszaemlékezését a képviselő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.