Közösség

Ajándék laptopokat kaptak az ÁGOTA Alapítvány csemetéi

Ajándék laptopokat kaptak az ÁGOTA Alapítvány csemetéi

2017. november 22., szerda
Ajándék laptopokat kaptak az ÁGOTA Alapítvány csemetéi

A családjukat vesztett vagy nélkülözni kénytelen fiatalok örömmel vették át a tanulmányaikat segítő eszközöket.

Fehérvári Simon, a Szegedi Tudományegyetem első éves orvostanhallgatója aközött a tíz elismert fiatal között volt, akik szerdán délelőtt a TIK-ben átvehették a PC Trade System Kft. által felajánlott vadonatúj laptopokat.

– A tananyagot sok esetben az internetes felületeken tudom elérni, illetve az oktatók is ezen az úton küldik el, így nagy segítséget jelent a számítógép – mondta mosolyogva lapunknak Simon. A 20 éves fiú jelenleg angol és latin nyelvet tanul, ugyanis nyelvvizsgára készül. A 15-ik születésnapját ünneplő PC Trade System Kft. informatikai eszközöket adományozott a jövő technológiáiról szóló rendezvényen. A felajánlott számítógépeket cég ügyvezetője Tóth Gábor, valamint az ÁGOTA Alapítvány képviseletében Kothencz János alapító adta át a kötelékükbe tartozó fiataloknak, azzal a céllal, hogy sikeresen folytathassák tanulmányaikat.

Majd pár szóban bemutatta a fiatalokat, akik egytől egyig nagy lelkesedéssel vették át a laptopokat. Kiemelte, csaknem négyezer gyermeket gondoznak és nevelnek Magyarország öt megyéjében, és a főváros területén is, ezért külön öröm számukra a nemes felajánlás.

Kovács Beáta, a Csongrád Megyei Közgyűlés alelnöke sem érkezett üres kézzel, ugyanis a Csongrád Megyei Önkormányzat nevében nyelvoktató programmal ajándékozta meg a tehetséges fiatalokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.