A szegediek nem félnek az öleléstől + KLIP

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ez derült ki egy helyi zenekar klipjéből. Talán Te is szerepelsz benne?

„A szegedi emberek többsége szívesen elvállalta kérésünket, sőt, voltak, akik plusz ötletekkel színesítették videónkat” – nyilatkozta lapunknak az első klipjével jelentkező Future Rhapsody tagja, Vidóczy-Lövey János. Elárulta, a fekete-fehér, régies stílusban forgatott alkotásba igyekeztek Szeged néhány jellegzetességét is beleilleszteni.

„Maga a dalszöveg és a videó tartalma bár kontrasztban áll egymással, mégis egységet alkot, valamiféle misztikus érzelmi metszet miatt” – vélekedett. „Egy kapcsolatfüggő ember lelki világába kalauzol el a zene és a szöveg világa. Egy ember tárgyiasított szerelmi életébe tekinthetünk be, amelyben az alkohol, mint „kiegészítő” is megjelenik” – tette hozzá. A zenekar szerint az ilyen ember úgy csúszik lefelé a lejtőn „mint az üveg nyakán a cseppek”, s ezen csak az változtat, amikor megölelheti kedvesét.

Többet szeretnél megtudni a Future Rhapsody zenekarról? Még a héten interjúval jelentkezünk, amelyben minden kérdésedre választ találhatsz!

Default thumbnail
Előző sztori

Könyvárverést rendeznek Szegeden

Következő sztori

Medvetáncot nyom Szergej Gorbok a szegedi éjszakában - paparazzi videó

Legutóbbi hasonló cikkek