A szegedi szépség smink nélkül is gyönyörű

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kis Gabriella a természetes szépséget előtérbe helyező Nemzet Szépén lett első.

Most pedig meg is mutatta, hogy néz ki smink nélkül és bátran állíthatjuk, hogy nem a kenceficék teszik gyönyörűvé a szegedi szépséget. „Ki tudok menni az utcára anélkül, hogy ki lennék festve, de szeretem, ha van egy olyan megjelenésem, amitől felfigyelnek rám” – magyarázta a Szeretlek Magyarországnak az ápolónőként dolgozó szépség.

Gabriella azt is elmesélte, hogy reggelente mindössze két-három percet tölt a fürdőszobában szépítkezéssel, csak szempillaspirált és korrektort használ, valamint megigazítja a szemöldökét. Mint mondta, szeret sminkes videókat nézegetni az interneten, de nem azért, hogy húsz kiló sminket magára pakoljon.

„Próbálok tanulni a rövid oktatófilmekből, hogy ne kövessek el komolyabb hibákat. Figyelek rá, hogy a smink természetes legyen és ne essek túlzásokba. Szerencsére meg is szoktak dicsérni a sminkhasználatom miatt, de persze mindig van hová fejlődni” – mesélte a Szeretlek Magyarországnak Kis Gabriella.

Előző sztori

Vízilabda: nem tudták megállítani a Dunaújvárost a szegedi csajok

Következő sztori

Röszkénél próbálkoztak a migránsok