Hírzóna

A rászoruló családok karácsonya is lehet szép

A rászoruló családok karácsonya is lehet szép

2017. november 25., szombat
A rászoruló családok karácsonya is lehet szép

Szeged legkaritatívabb munkahelyi csapatát keresi a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány. Az akció célja, hogy az össyzegyűlt tartós-élelmiszer adományokból legalább 80 szegedi hátrányos helyzetű kisgyermekes család karácsonyát varázsolják szebbé.

Az alapítvány szeretné az akcióval felhívni a figyelmet a gyermekéhezésre és a rászoruló családok helyzetére is. Pataki-Fődi Brigitta, az alapítvány elnöke elmondta, hogy heti szinten kapnak megkeresést ilyen családoktól, akik elsősorban tartós-élelmiszer segítséget kérnek a Mosolykommandótól.

- Sokan el sem tudják képzelni, hogy ilyenkor mekkora örömöt tudunk okozni a családoknak és a gyerekeknek. Volt olyan család, ahol a kisiskolás korú gyerek akkor látott először szaloncukrot, amikor vittünk nekik - mondta el Pataki-Fődi Brigitta. A Mosolykommandó alapítvány idén azoknak az önkéntes munkahelyi csapatoknak a jelentkezését várja, amelyek szívesen segédkeznének az adománygyűjtésben. Jelentkezni az info@bohocdoktor.hu e-mail címen, vagy a +36 30 340 2911-es telefonszámon lehet a csapat fantázianevével és elérhetőségeivel. A gyűjtés december 1. és 15. között tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.