Sport

Vízilabda: mecsekaljai vereséggel folytatta a ContiTech Szeged

Vízilabda: mecsekaljai vereséggel folytatta a ContiTech Szeged

2017. október 7., szombat
Vízilabda: mecsekaljai vereséggel folytatta a ContiTech Szeged

Szezonbeli második bajnokiján is vereséget szenvedett a ContiTech Szeged: a Tisza-partiak Pécsett maradtak pont nélkül.

A szerdai, Tatabánya elleni bosszantó vereséget követően a Pécs otthonában folytatta a bajnokságot a ContiTech Szeged.

Szatmári Kristóf

ötméteresével szerzett vezetést a hazai együttes, majd erre egy kihasznált emberfórral tudott válaszolni a Szeged: ezt követően azonban ismét a támadójátékkal akadtak problémái a szegedieknek, hiszen közel 14 percen keresztül nem tudtak újból betalálni -

Irmes Márton

a második negyed utolsó percében módosította 4-2-re az állást, azonban a hátralévő alig 40 másodperc még két hazai gólra is elegendőnek bizonyult, miután egy labdavesztés után Zerinváry megúszása után 6-2 volt az állás a nagyszünetben. A folytatásban ugyan kapaszkodott a Szeged, de ezt a négygólos előnyt a Pécs már nem engedte ki a kezéből, és mind a négy negyedet megnyerve, magabiztos győzelmet aratott, így a Szegednek bár ígéretesen indult a találkozó, a folytatásban nem tudta ezt a játékot hozni, így második találkozóját is elveszítette. A szegediek legközelebb szerdán, a Kőér utcában ugranak vízbe: 19.30-től a Honvéd vendégei lesznek

Varga Péter

tanítványai.

Férfi vízilabda OB I, alapszakasz, B csoport, 2. forduló

PVSK-Mecsek Füszért - ContiTech Szeged 11 - 5 (2-1, 4-1, 3-2, 2-1)

Pécs, vezette: Rubos Károly, Csanádi Zsolt.

Pécs:

Barát - Horváth Zs. 1, Csaba, Csacsovszky E. 2, Csacsovszky A. 1, Chilkó 1, Szatmári 2. Csere: Zerinváry 1, Lajkó M. 2, Opacak, Sebestyén, Krizsán 1, Safrankó. Vezetőedző: Lukács Gergely.

Szeged:

Molnár D. - Baróthy, Berki, Sikter 1, Korbán 1, Szilvasán P. 2, Fodor. Csere: Leposa, Zsigri, Mickic, Szilvasán B., Irmes 1, Börcsök, Farkas K. Vezetőedző: Varga Péter.

Emberelőny:

10/4 ill. 8/2.

Ötméteres:

1/1 ill. 2/2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.