Vízilabda: mecsekaljai vereséggel folytatta a ContiTech Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szezonbeli második bajnokiján is vereséget szenvedett a ContiTech Szeged: a Tisza-partiak Pécsett maradtak pont nélkül.

A szerdai, Tatabánya elleni bosszantó vereséget követően a Pécs otthonában folytatta a bajnokságot a ContiTech Szeged.

Szatmári Kristóf ötméteresével szerzett vezetést a hazai együttes, majd erre egy kihasznált emberfórral tudott válaszolni a Szeged: ezt követően azonban ismét a támadójátékkal akadtak problémái a szegedieknek, hiszen közel 14 percen keresztül nem tudtak újból betalálni – Irmes Márton a második negyed utolsó percében módosította 4-2-re az állást, azonban a hátralévő alig 40 másodperc még két hazai gólra is elegendőnek bizonyult, miután egy labdavesztés után Zerinváry megúszása után 6-2 volt az állás a nagyszünetben.

A folytatásban ugyan kapaszkodott a Szeged, de ezt a négygólos előnyt a Pécs már nem engedte ki a kezéből, és mind a négy negyedet megnyerve, magabiztos győzelmet aratott, így a Szegednek bár ígéretesen indult a találkozó, a folytatásban nem tudta ezt a játékot hozni, így második találkozóját is elveszítette.

A szegediek legközelebb szerdán, a Kőér utcában ugranak vízbe: 19.30-től a Honvéd vendégei lesznek Varga Péter tanítványai.

Férfi vízilabda OB I, alapszakasz, B csoport, 2. forduló

PVSK-Mecsek Füszért – ContiTech Szeged 11 – 5 (2-1, 4-1, 3-2, 2-1)
Pécs, vezette: Rubos Károly, Csanádi Zsolt.
Pécs: Barát – Horváth Zs. 1, Csaba, Csacsovszky E. 2, Csacsovszky A. 1, Chilkó 1, Szatmári 2. Csere: Zerinváry 1, Lajkó M. 2, Opacak, Sebestyén, Krizsán 1, Safrankó. Vezetőedző: Lukács Gergely.
Szeged: Molnár D. – Baróthy, Berki, Sikter 1, Korbán 1, Szilvasán P. 2, Fodor. Csere: Leposa, Zsigri, Mickic, Szilvasán B., Irmes 1, Börcsök, Farkas K. Vezetőedző: Varga Péter.
Emberelőny: 10/4 ill. 8/2.
Ötméteres: 1/1 ill. 2/2.

Előző sztori

Magyar film nyerte a cannes-i vállalati filmes fesztivált

Következő sztori

Soron kívüli közgyűlést tartott az új ukrán oktatási törvény miatt a KMPSZ Beregszászon