Sport

Vízilabda: a szünet után maradt alul a ContiTech Szeged Tatabányán

Vízilabda: a szünet után maradt alul a ContiTech Szeged Tatabányán

2017. október 4., szerda
Vízilabda: a szünet után maradt alul a ContiTech Szeged Tatabányán

Elveszítette szezonbeli első bajnokiját a ContiTech Szeged, Varga Péter együttese a Tatabánya vendégeként maradt alul.

Az alaposan átalakult szegedi pólócsapat Tatabányán kezdte meg az új idényt. Berk Richárd találatával megszerezték a vezetést a Tisza-partiak, és ugyan 2-1-re fordítottak a hazaiak - de ezt négy szegedi gól követte, Baróthy Miklós gólja után már 5-2-re vezetett a ContiTech. A nagyszünetre ebből kettőt megőrzött a csapat, csakhogy a második félidőben már nem tudott újabb gólt szerezni a Szeged, egy ötméteres is kimaradt, így végül 9-6-ra elveszítette első mérkőzését a szezonból. Legközelebb szombaton 19 órától Pécsett ugrik medencébe a ContiTech Szeged.

Férfi vízilabda OB I, B csoport, 1. forduló

Tatabánya - ContiTech Szeged 9-6 (2-3, 2-3, 3-0, 2-0)

Tatabánya, vezette: Marjay Zsolt, Benczur Márton.

Tatabánya:

Jászberényi - Katonás 2, Francsics 1, Márkus 1, Hoppál, Kistamás 2, Máthé 1. Csere: Kalanovics, Szabó B. 1, Kuncz, Fazekas, Szentesi 1. Edző: Zanleitner Tamás.

Szeged:

Molnár D. - Baróthy 1, Berki 1, Sikter, Korbán, Szilvasán P. 1, Fodor. Csere: Zsigri, Mickic, Szilvasán B. 2, Rácz-Fodor, Börcsök, Farkas K. 1. Edző: Varga Péter.

Emberelőny:

12/3 ill. 6/1.

Ötméteres

: 1/0 ill. 2/1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.