Sport

Tájfutás: Országos Bajnokságon szerepeltek a SZVSE versenyzői

Tájfutás: Országos Bajnokságon szerepeltek a SZVSE versenyzői

2017. október 16., hétfő
Tájfutás: Országos Bajnokságon szerepeltek a SZVSE versenyzői

A hétvégén Szárliget közelében rendezték a tájfutók Országos Csapat Bajnokságát. A közel 700 induló a Vértes meredek szabdalt hegyoldalaiban igen kemény küzdős pályákat kapott, amin csak enyhített a szép napos őszi időjárás.

A Szegedi Vasutas SE versenyzői nagyon sok szép eredményt értek el. Három bajnoki és számos dobogós illetve ponthozó helyet szereztek. Kiemelkedik a felnőtt női bajnokság, amit igen szoros csatában nyertek a pécsi lányok előtt a mieink. Voltak bosszantó helyezések, hiszen a junior fiúk 14 másodpercet kaptak csapatban, így a második helyre szorultak, és a felnőtt férfiak is 7 másodperccel maradtak le a dobogóról. Biztató formában vannak a fiatalok, ami jó előjel a hétvégen rendezendő Országos Egyéni bajnokság és Egyesület Váltó OB előtt.

Eredmények

N 21

1. Gerber Csenge, Novai Éva, Szerencsi Ildikó

N 20

1. Apró Vivien, Szokol Kamilla, Vajda Luca 5. Gera Krisztina, Mátyus Rebeka, Szabó Dorina 6. Farkas Lili, Tornyai Panna, Sigmund Éva

N 18

4. Hajnács Lili, Riesing Hanna, Zagyva Rebeka 7. Borsos Veroni, Gubicz Kata, Talmácsi Bori

F 21

4. Barkász Dániel, Kovács Ádám, Novai György, Vajda Balázs

F 20

2. Gerber Csaba, Győri Bertalan, Rácz Zoltán

F 16

1. Jónás Ferenc, Kravz Mór, Szabó Marcell

F 14

5. Barta Máté, Schubert Ambrus, Szabó Levente

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.