Ruhák álcázták a kábítószer-szállítmányt

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei megközelítőleg 10 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy autóbuszban Röszkén.

A NAV és a rendőrség munkatársai egy Szerbiából Németországba tartó szerb rendszámú autóbuszt és utasait ellenőrizték Röszkén. A járművön utazók mind úgy nyilatkoztak, hogy bejelentenivaló árut nem visznek magukkal.

A pénzügyőrök a nyilatkozatokat elfogadták, de úgy döntöttek, hogy a csomagokat alaposabban is megvizsgálják. Megkérték az utasokat, hogy mindenki a saját csomagjával menjen a vizsgálócsarnokba. Az utasok ezt meg is tették, azonban a rakodótérben maradt egy bőrönd. Nem volt véletlen, hogy a csomagnak nem volt gazdája, mert abban a pénzügyőrök néhány ruhadarabbal letakarva, 18 csomagban, megközelítőleg 10 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak.

A mintegy 20 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot a pénzügyőrök feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Előző sztori

Átlagosan heti 1100 forint zsebpénzt kapnak a kiskamaszok

Következő sztori

Szakértő: a kvóta nem működik