Közélet

Lattmann Tamás: Botka László maga tehet a bukásáról

Lattmann Tamás: Botka László maga tehet a bukásáról

2017. október 4., szerda
Lattmann Tamás: Botka László maga tehet a bukásáról

Azoknak, akik Botka László esetében a korpa és a disznók viszonyát emlegetik, talán érdemes felhívni a figyelmét arra, hogy ő sajnos ebben a költői képben a disznók közé tartozik - írja Botka visszalépésről Lattmann Tamás.

Nem lett boldogabb a politikus döntésétől, de most talán egy kicsit kevésbé boldogtalan - írja a

Magyar Nemzet

Lattmann Tamás

nyilatkozatát idézve. „Mi volt a baj a programmal? Még csak program sem volt igazából, csak egy politikai kommunikációs elképzelés. Annak nem is lett volna rossz, de az volt a probléma, hogy koncepcionálisan volt tökéletesen elhibázott a jelen helyzetben” - közölte Latmann. A politikus szerint a „Fizessenek a gazdagok!” szlogen szintén elhibázott volt, sok középosztálybeli vagy felső középosztályhoz tartozó szavazót eltávolított a párttól, a helyzetet pedig súlyosbította a milliós Rolex esete. Lattman Tamás úgy fogalmazott, Botka László jelöltsége éppúgy a kamarillapolitikának köszönhető, ahogy a lemondását is a belső érdekcsoportok idézték elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.