Labdarúgás: nem hozott gólt a Szeged-Grosics Győr elleni meccse

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tovább tart a nyeretlenségi széria, hetedik meccsén sem tudott nyerni a Szeged 2011-Grosics Akadémia.

A Győr ellen próbálta megtörni negatív szériáját a Szeged 2011-Grosics Akadémia a 12. fordulóban: Supka Attila csapatában ott volt az a Szabó Péter, aki a Cegléden, az első fordulóban elszenvedett súlyos sérülése után térhetett vissza a csapatba.

Az esős, erősen szeles időben Zádori Krisztián távoli lövése volt az első veszélyes jelent, majd Coroian Andrei szöglet utáni fejese ment el kevéssel a kapu mellett. A félidő további szakaszában a Győrnél többet volt a labda, de ebből nem tudtak ziccerig jutni a vendégek, a Szeged-Grosics főképp oldalról középre lőtt labdákkal operált, de ezek után sem kellett bravúrt bemutatnia a Rába-partiak kapusának.

A fordulást követően is hasonlóképp festett a játék: a Győr mezőnybeli fölénye kevésbé volt jellemző, de ritkán forogtak veszélyben a kapuk. A játékrész felénél Germán Tamás indult meg agilisen, a tizenhatoson belülre jutott, balösszekötőből leadott lapos lövése azonban elment keresztbe a győri kapu előtt. Válaszképp Szimcso ollózása kerülte el Szántai kapuját, a legvégén aztán a Szeged-Grosics kapusának is be kellett mutatnia egy szép védést, Magasföldi szabadrúgását tolta ki a léc alól. Küzdelmes meccsen egy pontot szerzett a Szeged 2011-Grosics Akadémia, a szezonban ez volt a negyedik iksze Farkas Márkéknak, így a 15. helyről várhatják a jövő héten esedékes, Zalaegerszeg elleni idegenbeli találkozót.

Gyula, Grosics Akadémia, 250 néző.
2017. október 29., 13.30
Szeged 2011-Grosics Akadémia
ETO FC Győr
Vége a mérkőzésnek.

Játékvezető: Berényi Tamás * Asszisztens: Baghy Csaba, Szvetnyik Bence
0
0

Labdarúgó NB II., 15. forduló

Szeged 2011-Grosics Akadémia – WKW ETO FC Győr 0-0
Gyula, Grosics Akadémia, 250 néző. Vezette: Berényi Tamás (Baghy Csaba, Szvetnyik Bence).
Szeged-Grosics: Szántai – Katona, Farkas M., Causic, Dinjar (Povázsai, 70′), Horváth A., Coroian, Pászka (Beke, 59′), Molnár J., Germán, Zádori (Szabó P., 84′). Vezetőedző: Supka Attila.
Győr: Szatmári Z. – Nagy Á., Magasföldi, Bagi, Szimcso, Vadász, Szatmári L. (Pongrácz, 77′), Zamostny (Kabát, 70′), Kovács K., Rokszin, Debreceni. Vezetőedző: Szentes Lázár.
Sárga lap: Katona (54′) ill. Rokszin (41′).

Supka Attila: “Léptünk egyet előre, azt a hozzáállást láttam vissza a csapattól, amit szeretnénk is a pályán látni. Még mindig hiányzik az a pici kis dolog a befejezéseknél, ami többet jelenthetne. Megvolt most is a lehetőségünk arra, hogy betaláljunk. Folyamatosan építjük a csapatot, bízunk abban, hogy annyi pontot tudunk szerezni ősszel, hogy nyugodtan készülhessünk a télen, tavasszal pedig egy egészen más Szegedet láthatunk a pályán.”

Online közvetítésünk

Előző sztori

Több mint két méter magas Szeged Halloween tökfeje+ FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Brüsszel vízumkorlátozással fenyegeti az elutasított menedékkérők visszafogadásától elzárkózó országokat

Legutóbbi hasonló cikkek