Labdarúgás: nem tud kimászni a gödörből a Szeged-Grosics

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Továbbra sem megy a Szeged 2011-Grosics Akadémiának, amelyik ezúttal Mosonmagyaróváron szenvedett 1-0-s vereséget Supka Attila együttese.

Finoman szólva sem várta jó formában a Mosonmagyaróvár elleni összecsapást a Szeged 2011-Grosics Akadémia. Supka Attila csapata legutóbb még a Dorog ellen szerzett három pontot a bajnokságban, azóta gólt is alig sikerült rúgnia. Ez már az előző körben sikerült Zabari Dávid révén, azonban Mosonmagyaróváron ismét gól és pont nélkül maradt a csapat. A mérkőzés egyetlen találatát Szpirulisz szerezte a tizennyolcadik percben, amikor Szántai egy szabadrúgást öklözött középre, azonban pont az érkező mosonmagyaróvári játékos fejére ütötte a labdát, aki köszönte szépen, az üres kapuba bólintott. A Szeged-Grosics ezúttal sem tudott élni a lehetőségeivel, ráadásul az utolsó tíz percre emberhátrányba is került a vendég csapat, Papp a második sárga lapját is begyűjtötte a 83. percben, még nehezebb helyzetbe hozva csapatát. Úgy fest, nem sikerül kilábalnia a gödörből a Szeged 2011-Grosics Akadémiának, amely szeptember tizedike óta nem nyert bajnoki meccset. Legközelebb az ETO ellen próbálkozhat meg ezzel Supka Attila együttese, amelynek most már égető szüksége van a pontokra.

Mosonmagyaróvár, MTE-1904 Sporttelep
2017. október 22., 14.30
Mosonmagyaróvár
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Vége!

Játékvezető: Gyarmati II Tibor * Asszisztens: Szalai Dániel, Máyer Gábor
1
0

Merkantil Bank Liga NB II. 14. forduló

Credobus Mosonmagyaróvár – Szeged 2011-Grosics Akadémia 1-0 (1-0)
Mosonmagyaróvár, MTE-1904 Sporttelep. Vezette: Gyarmati II Tibor (Szalai Dániel, Máyer Gábor).
Mosonmagyaróvár: Tarczy – Zsirai, Kovács B., Vágó, Lőrinczy (Kapacina, 85′), Szépe, Bohner (Kószás, 37′), Tóth L. (Laki, 68′), Szpirulisz, Huszárik, Zsigmond. Vezetőedző: Várhidi Péter.
Szeged-Grosics: Szántai – Horváth, Coroian, Farkas, Papp F., Dinjar, Germán, Pászka (Nicorec, 77′), Zabari (Balázs R., 56′), Zádori, Molnár (Balogh, 58′). Vezetőedző: Supka Attila.
Gól: Szpirulisz (18′)
Sárga lap: Papp F. (43′), Coroian (60′), Balogh (71′)
Piros lap: Papp (83′)

Online közvetítésünk

Előző sztori

Varga: nemzeti létünk elválaszthatatlan a reformációtól

Következő sztori

Trócsányi: ma is ugyanazok az értékek fontosak, mint 1956-ban