Írjon nekünk

Sport

Labdarúgás: ismét pont nélkül zárt idegenben a SZEOL

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Zsinórban negyedik idegenbeli mérkőzését is elveszítette a SZEOL SC, ezúttal Dunaújvárosban maradtak alul a kék-feketék.

Ahhoz a Dunaújvároshoz látogatott a SZEOL, amely a hétközben az élvonalbeli Vasast búcsúztatta a Magyar Kupából.

Hiába alakított ki nagyobbnál-nagyobb lehetőséget a szegedi együttes, az első gólt mégis a Dunaújváros szerezte: egy szöglet után (amelyt megelőzően nem biztos, hogy kint volt a labda) újra a szélre került a labda, ezt pedig már gólra váltotta a hazai csapat. A legrosszabbkor, még a szünet előtt megkapta a másodikat a SZEOL: egy felszabadítás pont Tóth Tibor elé pattant, aki teljesen üresen találta magát Prokop Rostislavval, és nem hibázta el a ziccerét.

A szünet után több kockázatot vállalt a SZEOL, ekkor szellőssebben is védekezett a Tisza-parti együttes, ezt kihasználva háromra növelte előnyét a hazai együttes – ám pár perc múlva a félidőben beállt Göncző László 12 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot. Megvoltak a további lehetőségei is a SZEOL-nak, de Rácz László közeli fejese is elkerülte a kaput. Szétszakadt a pálya, nyíltsisakos csatában mindkét kapu veszélyben forgott, ám több gól már nem esett, így negyedik vereségét is idegenben szenvedték el Kéri Tamásék.

A SZEOL ezzel negyedik vereségét könyvelhette el a bajnokságban, utóbbi négy idegenbeli mérkőzésén egyaránt pont nélkül maradtak Kéri Tamásék: jövő héten a nyeretlen sereghajtó, a Makó elleni megyei derbi következik a kék-feketék számára.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 12. forduló

Dunaújváros – SZEOL SC 3-1 (2-0)
Dunaújváros, 200 néző. Vezette: Oláh Gábor (Pápai Zoltán, Kovács Gábor).
Dunaújváros: Vaszócsik – Zvara, Csendes, Farkas V., Karacs (Sándor, 65′), Csehi, Dorogi, Tóth T., szepessy (Tapiska, 89′), Király, Tóth Á. (Ferencz, 29′). Vezetőedző: Dobos Barna.
SZEOL: Prokop – Rácz, Gajág, Grünvald, Lévai, Ondrejó (Skribek, 72′), Forró (Göncző – a szünetben), Mihály (Benkő, 80′), Maksimovic, Kéri, Beretka. Szakmai igazgató: Halkó Pál.
Sárga lap: Vaszócsik (59′), Szepessy (70′), Sándor (81′) ill. Forró (44′), Gajág (60′), Grünvald (84′), Göncző (88′).
Gól: Csehi (36′, 53′), Tóth T. (43′) ill. Göncző (59′).

Halkó Pál: “Gratulálok a Dunaújvárosnak, hogy a kupameccs után ezt a rangadót is behúzta. Katasztrofális helyzetkihasználásunk mellett gyermeteg védelmi hibáinkkal megnyertük nekik a meccset. A szünet után belefuthattunk volna egy hatalmas zakóba, de akár nyerhettünk, vagy ki is egyenlíthettünk volna.”

Kommentek

Sport

Éremeső volt csütörtökön a Sárkányhajó VB-n

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Csütörtökön több érmet is hoztak a magyarok a Szegeden zajló Sárkányhajó VB-n. A hazai hajók egy aranyat, két ezüstöt, és két bronzot kaparintottak meg a nemzetközi csaták harmadik napján. Kommentek

Tovább olvasom

Sport

Sárkányhajó VB: teli lelátók, látványos küzdelmek

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A 11. Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság minden napra tartogat izgalmakat, hatalmas küzdelmeket. A 6200 versenyző péntekig a Maty- éren küzd egymással, majd áthelyezik székhelyüket a Tiszára. Vasárnap este pedig egy bulival zárják le az egész heti küzdelmeket, ingyenesen lehet megnézni Metzker Viktóriát, aki 21 óra körül pörgeti fel szettjeivel a szegedi közönséget.  Kommentek

Tovább olvasom

Sport

A sárkányhajó vb első napja – GALÉRIA

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

A 200 méteres számokkal kezdődött el a 11. Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság a Maty-éren kedden. A rekkenő hőség ellenére, már délelőtt is viszonylag sokan kilátogattak a Szegedi Olimpiai Központba, hogy részesei legyenek Magyarország idei legnagyobb sportrendezvényének. Kommentek

Tovább olvasom

Aktuál