Sport

Kosárlabda: bombaerős Bonyhád Vásárhelyen

Kosárlabda: bombaerős Bonyhád Vásárhelyen

2017. október 11., szerda
Kosárlabda: bombaerős Bonyhád Vásárhelyen

A Békéscsaba ellen megnyert múlt heti Hepp-kupa kalandozás után ismét a bajnokságban szerepel a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos kosárlabdacsapata. A kék-sárgák ezúttal saját „otthonukban”, a Hódtói Sportcsarnokban fogadják a bajnokságban eddig jól kezdő Bonyhádot. A szombat este 18:30-kor kezdődő összecsapás sok izgalmat tartogat a nézőknek.

Már négy fordulón vannak túl a gárdák a 2017-18-as idény alapszakaszában, amelyben a bonyhádiak épp fordított mutatóval kezdtek, mint a Hódmezővásárhely: 3-1-gyel a tabella második helyén tanyázva várják a feldobást. Eddig a Nyíregyháza, a Békés és a Nagykőrös hódolt be nekik, a Pécs viszont szoros mérkőzésen legyőzte őket. Négy olyan játékosuk van, aki meccsenként 10 pont fölött átlagolt. Faragó és Tömösváry 15 pont fölött jár, ha a meccsenkénti mutatókat nézzük, de Somogyfoki Péternek és Baki Sándornak sem kell szégyenkeznie. A másik oldalon már azért árnyaltabb a helyzet. A Miskolc ellen megszerzett idei első győzelem után a Vasas ellen egy utolsó másodpercekben kapott hármassal maradt alul Utasi Gábor alakulata, ami így a tizenkettedik. Biztató, hogy a miskolciak ellni derbin igencsak jó ritmusban mozgó, pörgős és jól célzó együttes benyomását keltették Vásárhelyen. Szabó és Varga 18 pontnál is többet szerez meccsenkénti bontásban, sőt úgy tűnik, hogy a bajnokságban újonc szerb légiós Gajic is szépen megállja a helyét. hiszen ponterő játéka mellett sok lepattanót kap le a palánk alatt. A sikerhez azonban az kell, hogy ismét harmonikus csapatjátékkal rukkoljon elő a Kosársuli, amihez az sem lenne baj, ha kiváló védekezés mellett jó dobóteljesítmény is párosulna. A Vásárhelyi Kosársuli Bonyhádi KSE elleni összecsapása 2017. október 14-én 18:30-kor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. A nézők a találkozót ezúttal is ingyenesen tekinthetik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.