Kézilabda: simán nyert a listavezető a KSZSE ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több embert nélkülözve utazott a Budapestre hétvégén a KSZSE. A Kispest otthonában az esélytelenek nyugalmával léphettek pályára, de nem sikerült megszorítani a fővárosiakat Gaál Adrienn lányainak.

Gyakorlatilag az első percekben eldőlt Kispest és a Kézilabda Szeged SE összecsapása, hiszen a 11. percre már 9-2-re vezettek a hazaiak. Ezután a szegedi lányok is be-be találtak, de ez csak arra volt elég, hogy jelentősen ne nőjön a különbség. Fodor néhány ziccer hárításával lepte meg a kispestieket, Csáki pedig határozott közbelövésekkel. A második játékrész elején sikerült egy kicsit zárkózni, de végül a budapestiek nagyarányú győzelmet könyvelhettek el. Ami a vereségnél is nagyobb gond szegedi oldalon, hogy Farkas Kitty az utolsó percben súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. A KSZSE következő mérkőzését a Nyíradony ellen játssza vasárnap 18 órakor az Etelka soron.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 4. forduló

Kispest NKK – Kézilabda Szeged SE 36-20 (21-9)
Soroksár 120 néző. Vezette: Marton Zsófia, Szabó Eszter.
KSZSE: FODOR – Kónya, Szabó 4/2, Mike 2, KOCSIS 3, CSÁKI 4, Szűcs 4/2. Csere: Szeder, FARKAS KITTY 3, Papp, Karácsonyi, Ambrús P., Lipták, Lukács, Czifra. Edző: Gaál Adrienn.
Hétméteres: 8/7 ill. 5/4.
Kiállítás: 6 perc ill. 8 perc.

Gaál Adrienn: “Amennyire tudtunk helyt álltunk, sajnos három meghatározó játékost is nélkülöznöm kellett a Kispest ellen. Bízom a felépülésükben, mert ki-ki meccsek várnak ránk a továbbiakban.”

Előző sztori

Az adminisztratív terheket csökkenti egy új program

Következő sztori

Novák: a fiatalok megállíthatnák a népességfogyást