Kézilabda: hazai pályán kapott ki az Algyő

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két hosszabb üresjárat megpecsételte az algyőiek sorsát a Nyíregyháza ellen.

Nem várt könnyű mérkőzés az algyői fiúkra hétvégén, a jó erőkből álló Nyíregyháza látogatott Csongrád megyébe. Az első félidőben volt olyan szakasza a találkozónak, amikor néggyel is vezettek Kovács István tanítványai, de a szabolcsiak öt perc alatt fordítani tudtak, zsinórban szerzett öt találatukkal. A második félidőben küzdöttek a hazaiak a pontszerzésért, s a lefújás előtt nyolc perccel csak egy gól volt a hátrány, de innentől kezdve nem sikerült többször betalálnia az algyőieknek a nyíregyházi kapuba, így vereséget szenvedtek.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport

ContiTech FKSE-Algyő – Nyíregyházi SN Kft 23-29 (13-14)
Algyő 150 néző, vezette: Felhő, Öcsi.
FKSE: KISS O. 1 – Vancsics 6/3, Dolezsál 1, Döme 2, Valaczkai 3, John 3, Kocsis 3/2. Csere: Miklós (kapus), Gazsó 2, Molnár 1, Béleczki 1, Magyar, Bella, Szőnyi. Edző: Kovács István.
Kiállítás: 8 perc ill. 8 perc.
Hétméteres: 7/5 ill. 5/4.

Kovács István: “A hullámzó játékunknak, illetve a rengeteg technikai hibánknak és a sok kihagyott helyzetnek nem is lehetett más a végeredménye, mint hogy elvesztettük a mérkőzést. Nem tudunk sajnos hatvan percen keresztül egyenletes teljesítményt nyújtani.”

Fotó: ContiTech FKSE-Algyő/Facebook

Default thumbnail
Előző sztori

Novák: a fiatalok megállíthatnák a népességfogyást

Default thumbnail
Következő sztori

Szijjártó: Brüsszel kudarcot vallott a biztonság garantálásában

Legutóbbi hasonló cikkek