Közélet

Jótékonysági koncerttel ért véget a Szent Gellért Fesztivál + FOTÓK

Jótékonysági koncerttel ért véget a Szent Gellért Fesztivál + FOTÓK

2017. október 2., hétfő
Jótékonysági koncerttel ért véget a Szent Gellért Fesztivál + FOTÓK

A Korábban Érkeztem Alapítványt támogatták a Zene Világnapján tartott jótékonysági estével Szegeden.

A Szent Gellért Fesztivál záróprogramjaként a Szegedi Nemzeti Színházban Ezerarcú Muzsika a zene világnapján címmel adtak jótékonysági koncertet. Fellépett

Kokas Katalin

Liszt Ferenc-díjas hegedűművész,

Sebestyén Márta

Kossuth-díjas népdalénekes,

Janza Kata

,

Homonnay Zsolt, Gyüdi Eszter, Szélpál Szilveszter

és a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Gyüdi Sándor

vezényletével. A Korábban Érkeztem Dél-alföldi Regionális Újszülött Intenzív Osztályért Alapítvány a támogatók adománya által az elmúlt években megkezdett anyaszobák, anyaszállások kialakítását, felújítását, mint legfőbb törekvésüket a jövőben is folytatni szeretné, immáron a dél-alföldi régióban. Továbbá olyan orvosi sürgősségi kocsik megvásárlását tervezi, amely a gyermek intenzív modern ellátásához elengedhetetlen.

Kiss-Rigó László

szeged-csanádi megyéspüspök

korábban

elmondta, az idén jubiláló Szent Gellért Fesztiválon komolyzenei ritkaságok csendültek fel egy héten keresztül. A rendezvény alapítói missziójuknak tekintik a fiatal hazai tehetségek támogatását, ezért az ifjú művészek szólóban is bemutatkozhattak, de felléptek a Szent Gellért Akadémia zenekarának tagjaként is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.