Közélet

Folytatódik a Ridikül Klub Szegeden Dióssy Klárival

Folytatódik a Ridikül Klub Szegeden Dióssy Klárival

2017. október 9., hétfő
Folytatódik a Ridikül Klub Szegeden Dióssy Klárival

Folytatódik az ország egyik kedvenc talk-showjának szegedi klubeseménye, ahol Dióssy Klári és szegedi vendégei az iskolakezdés nehézségeiről, valamint a család és az iskola viszonyáról beszélgetnek.

A SZEGEDma Klub szervezésében folytatódik a Ridikül Klub Szegeden, amelynek háziasszonya továbbra is

Dióssy Klári

lesz. Október 12-én, csütörtökön, 18 órától kávéházi hangulatban beszélgetnek vendégeivel az iskolakezdés nehézségeiről, a gyerekek, a család és az iskola viszonyáról. A beszélgetőpartnerek

Plesovszkiné Ujfaluczki Judit

, a Szegedi Tankerületi Központ igazgatója,

Detkovics Éva

, kineziológus és gyermekterapeuta,

Fehér Éva

, az IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. ügyvezetője, valamint egy férfi meglepetés vendég lesznek. A Ridikül Klubnak a már jól ismert Bistorant rendezvényterme ad otthont, a rendezvényen való részvétel a korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők részvételi szándékukat jelezzék a program@szegedmaklub.hu e-mail címre megküldött üzenetben, legkésőbb október 10-e, keddig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.