/

Folytatódik a Ridikül Klub Szegeden Dióssy Klárival

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Folytatódik az ország egyik kedvenc talk-showjának szegedi klubeseménye, ahol Dióssy Klári és szegedi vendégei az iskolakezdés nehézségeiről, valamint a család és az iskola viszonyáról beszélgetnek.

A SZEGEDma Klub szervezésében folytatódik a Ridikül Klub Szegeden, amelynek háziasszonya továbbra is Dióssy Klári lesz. Október 12-én, csütörtökön, 18 órától kávéházi hangulatban beszélgetnek vendégeivel az iskolakezdés nehézségeiről, a gyerekek, a család és az iskola viszonyáról. A beszélgetőpartnerek Plesovszkiné Ujfaluczki Judit, a Szegedi Tankerületi Központ igazgatója, Detkovics Éva, kineziológus és gyermekterapeuta, Fehér Éva, az IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. ügyvezetője, valamint egy férfi meglepetés vendég lesznek.

A Ridikül Klubnak a már jól ismert Bistorant rendezvényterme ad otthont, a rendezvényen való részvétel a korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők részvételi szándékukat jelezzék a program@szegedmaklub.hu e-mail címre megküldött üzenetben, legkésőbb október 10-e, keddig.

Előző sztori

Női kézilabda: rettenetesen megszórta az Újkígyóst az Algyő

Következő sztori

Czibere: párbeszédre van szükség a fogyatékosságügyi politikában