Molnár Gyula Nyakón vágta az MSZP-t

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy nem megfelelő hangvételű sajtóközlemény miatt Molnár Gyula pártelnök felmentette a munkavégzés alól Nyakó István pártszóvivőt.

Egy átgondolatlanul kiadott rossz stílusú közleményre hivatkozva Molnár Gyula felmentette a munkavégzés alól az MSZP sajtófőnökét – közölte a HVG.hu.

Az ügy előzménye, hogy Gréczy Zsolt DK-szóvivőt Szekszárdon a helyi MSZP-elnök látta, ahogy Horváth István volt polgármester, jelenlegi államtitkár és Horváth Kálmán kormányhivatal-vezető társaságában betér egy pincészetbe. Gréczy cáfolta a találkozót, valamint azzal fenyegetett, hogy beperli a helyi MSZP-t. Erre reagált az MSZP a következőképp:

Reagálás Gréczy Zsolt feljelentésére: foglalkozzunk inkább Orbán leváltásával!

“Ha minden, az MSZP számára sértő és igaztalan Facebook bejegyzés után feljelentenénk a DK-t, akkor Handó Tündének külön táblabíróságot kellene felállítani az ügyek tárgyalására. Ám az MSZP ilyet soha nem tett.

Ha azonban Gréczy úr úgy érzi, hogy az ő szava nem elég, és bírói döntés kell arról, hogy soha nem járt a szekszárdi pincészetben, lelke rajta – a bíróság dönteni fog.”

A közlemény nyomán Molnár Gyula, a párt elnöke a következő bejegyzést osztotta meg a Facebook-on:

“Az a célunk, hogy az Orbán-kormányt leváltsuk, hogy igazságosabb Magyarországot teremtsünk. Ezt a célt szövetségben érhetjük el, szövetséget kötni pedig csak jóhiszeműen lehet. Ez a jóhiszeműség és bizalom sérült egy helyi vita kapcsán ma átgondolatlanul kiadott rossz stílusú közlemény miatt. Most a jövőt építjük, ezt múltbéli vélt vagy valós sérelmek miatt nem engedhetem kockáztatni. Ezért a felelőst a mai nappal felmentettem a munkavégzés alól.”

Default thumbnail
Előző sztori

Rétvári: magyar Magyarországot és európai Európát szeretnénk

Következő sztori

A szabadság pillanatait elevenítik fel '56-ra emlékezve + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek