Feldúlták Szabó Bálint lakását

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Botka Lászlóra gyanakszik a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője, mivel a szegedi polgármester bukását követően feldúlták a lakását, azonban nem tűnt el semmi.

Az Origo értesülései szerint alig pár nappal a szegedi polgármester lemondását követően betörtek Szabó Bálint jogász szegedi lakásába. Szabó szerint egyértelműen politikai okai lehetnek a megfélemlítő akciónak, ugyanis sem készpénz, sem egyéb érték nem tűnt el.

Budapesti utazását követően hazatérve résnyire nyitva volt az ajtó, és a lakásban található iratok szét voltak szórva a lakásban, azonban sem készpénz, sem egyéb vagyontárgy nem tűnt el. Mindebből Szabó Bálint arra következtet, hogy „nem klasszikus betörés” történt, hanem politikai indíttatásból kerestek ismeretlen személyek a céljaikra felhasználható dokumentumokat.

A jogász Botka László és érdekeltségi körének tulajdonítja az akciót, és úgy látja, hogy miután Botkának a lemondással sok ideje felszabadult, energiáit arra fordítja, hogy ellenfelein egyesével bosszút álljon.

Szabó Bálint nem tesz feljelentést az ügyben, azonban biztonsági cégével utánajár a dolgoknak, a lakásban található ujjlenyomatokat rögzíti.

Előző sztori

Női labdarúgás: tartja a lépést a Kelennel a Szent Mihály

Következő sztori

Az ima és a tettek éve