Közélet

Feldúlták Szabó Bálint lakását

Feldúlták Szabó Bálint lakását

2017. október 7., szombat
Feldúlták Szabó Bálint lakását

Botka Lászlóra gyanakszik a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője, mivel a szegedi polgármester bukását követően feldúlták a lakását, azonban nem tűnt el semmi.

Az

Origo

értesülései szerint alig pár nappal a szegedi polgármester lemondását követően betörtek

Szabó Bálint

jogász szegedi lakásába. Szabó szerint egyértelműen politikai okai lehetnek a megfélemlítő akciónak, ugyanis sem készpénz, sem egyéb érték nem tűnt el. Budapesti utazását követően hazatérve résnyire nyitva volt az ajtó, és a lakásban található iratok szét voltak szórva a lakásban, azonban sem készpénz, sem egyéb vagyontárgy nem tűnt el. Mindebből Szabó Bálint arra következtet, hogy „nem klasszikus betörés" történt, hanem politikai indíttatásból kerestek ismeretlen személyek a céljaikra felhasználható dokumentumokat. A jogász

Botka László

és érdekeltségi körének tulajdonítja az akciót, és úgy látja, hogy miután Botkának a lemondással sok ideje felszabadult, energiáit arra fordítja, hogy ellenfelein egyesével bosszút álljon. Szabó Bálint nem tesz feljelentést az ügyben, azonban biztonsági cégével utánajár a dolgoknak, a lakásban található ujjlenyomatokat rögzíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.