Bűzlött az utazótáska a csomagtérben

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 5 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy autóbuszban Röszkén.

A NAV és a rendőrség munkatársai egy Szerbiából Ausztriába tartó, szerb rendszámú autóbuszt és utasait ellenőrizték Röszkén. A járművön utazók egyöntetűen úgy nyilatkoztak, hogy bejelentenivaló árut nem visznek magukkal.

A pénzügyőrök a nyilatkozatokat elfogadták, majd kockázatelemzés alapján a csomagok tüzetes vizsgálata mellett döntöttek. Megkérték az utasokat, hogy mindenki a saját csomagját megfogva menjen a vizsgálócsarnokba. Az utasok eleget tettek a kérésnek, azonban a rakodótérben ottmaradt egy jelöletlen utazótáska. Nem volt véletlen, hogy a csomag gazdátlan maradt, hiszen kinyitva a pénzügyőrök orrát erős szag csapta meg. A táskából néhány ruhaneművel álcázva, összesen több mint 5 kilogramm marihuána gyanús anyag került elő.

A 10 millió forintot meghaladó feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot a pénzügyőrök feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Default thumbnail
Előző sztori

Magyar Idők: elkezdődött a Soros-terv végrehajtása

Default thumbnail
Következő sztori

Ónodi-Szűcs: egymilliárddal növelték a praxisvásárlási támogatások keretét

Legutóbbi hasonló cikkek