Balesetek és tűzesetek is történtek az elmúlt hétvégén

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hivatásos egységek mellett az önkéntes tűzoltók is beavatkoztak – közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Szombaton több szabadtéri tűzesetnél is beavatkoztak a Csongrád megyei tűzoltók. Délben Szegeden, a Téli kikötő melletti terület gyulladt meg, ezerötszáz négyzetméteren égett az avar. Délután két órakor Balástya külterületére riasztották az egységeket, itt ötszáz négyzetméteren égett a tarló és lángra kapott több körbála is. A kora délutáni órákban ismét Szegedről érkezett lakossági bejelentés, ezúttal a Gyertyaöntő utca végén égett a kiszáradt aljnövényzet. A kora esti órákban pedig a Sándorfalvi út mellett lángolt a nádas, bozótos terület. A szegedi hivatásos tűzoltók munkáját a balástyai önkéntes egységek is segítették. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Baleset történt szombaton délután a 4415-ös úton, Szikáncs közelében, egy traktor és egy kisteherautó ütközött. A bejelentést követően a szegedi és a makói egységek érkeztek a helyszínre. A műszaki mentést teljes útzár mellett végezték el a tűzoltók, személyi sérülés nem történt. Este kilenc óra után pedig a 451-es úton, Csongrádnál lesodródott az úttestről egy személyautó. A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. A csongrádi és a szentesi tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Vasárnap Óföldeák külterületén égett a csatornapart, a déli órákban riasztották az egységeket. A makói hivatásos és a földeáki önkéntes egységeket riasztották a helyszínre, két vízsugárral és kéziszerszámokkal fojtották el a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Default thumbnail
Előző sztori

Galló Béla: nem egyértelmű az MSZP baloldalisága

Következő sztori

Hátország: tovább szárnyalnak a Szeged 2011 up-csapatai

Legutóbbi hasonló cikkek