Sport

Tízmilliárdos kormányzati beruházásra támad a szegedi Jobbik

Tízmilliárdos kormányzati beruházásra támad a szegedi Jobbik

2017. október 2., hétfő
Tízmilliárdos kormányzati beruházásra támad a szegedi Jobbik

Aláírást gyűjtenek ugyanis az Ifjúsági Centrum ellen - Nógrádi Tibor viszont úgy látja, a szegedi futball évtizedes adósságát pótolhatja az új létesítmény.

Mint azt Tóth Péter, a párt szegedi szervezetének elnöke hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, szerinte a városban nincs olyan futballélet, ami indokolttá tenné egy többezres stadion építését. Mint arról portálunk

elsőként beszámolt

, a Market Zrt. nyerte a közbeszerzést, így a Groupama Aréna és a DVTK-stadion építője valósíthatja meg a szegedi stadiont is. Tóth Péter bejelentette, petíciót indítanak a szegedi stadion ellen, amelyet a párt standjainál lehet aláírni. Úgy folytatta, amennyiben ő nyerne a Csongrád megyei 1-es választókörzetben jövő tavasszal, akkor ezt beruházást megszüntetné, és a Csillag téren egy új egészségügyi centrumot hozna létre a stadionra szánt pénzből.

50 év lemaradását pótolhatja

"Hál ‘istennek az a veszély nem áll fenn, hogy Tóth Pétert a szegediek valaminek is megválasszák. Az a politikus, aki egy városi beruházás ellen tiltakozik, ellene politikai terméket gyárt és információk nélkül demagóg nyilatkozatokkal fellép, olcsó népszerűséget vadászik, az nem az emberek érdekében és képviseletében szólal meg"- reagált a SZEGEDma.hu-nak

Nógrádi Tibor

a szegedi Fidesz-L.É.T. frakcióvezetője, aki kiemelte: mintegy 50 év lemaradását pótolhatja a Szegedi Ifjúsági Centrum, mely közösségi tér ismeretei szerint a labdarúgásnál jóval szélesebb igényeket fog szolgálni. Nógrádi megjegyezte, most nem is a negatív szereplőkkel és megnyilatkozásokkal kell törődni. "Hiszen az öröm időszakát éljük, hisz e gyönyörű város a kormányzat jóvoltából egyszerre kap fedett sportuszodát, méltó kézilabdacsarnokot, és labdarúgó stadiont, ezzel a sportlétesítmények terén nagy hiányokat pótolunk. A szegediek e három létesítményt nagyon megérdemlik már. Feladat is maradt még bőven megfelelő sportolási teret kell biztosítanunk az Etelka sori pályáról kiszoruló csapatoknak, labdarúgóknak, női focistáknak, rögbiseknek, atlétáknak”- zárta Nógrádi Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.