Közélet

A politikai apátia ellen szólít fel a Momentum

A politikai apátia ellen szólít fel a Momentum

2017. október 23., hétfő
A politikai apátia ellen szólít fel a Momentum

A korrupció, a politikai elnyomás és a politikai apátia elleni fellépésre szólították fel a választókat a Momentum Mozgalom szónokai a szervezet hétfői, a budapesti Szabadság téren az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulóján megtartott rendezvényen.

Fekete-Győr András, a mozgalom elnöke azt hangsúlyozta, hogy miközben 1956-ban tankok ellen kellett harcolni, most sokkal egyszerűbb változást elérni, hiszen elegendő hozzá "egy papíron behúzott iksz". Soproni Tamás alelnöke arra emlékeztetett, hogy 1956-ban "Dávid legyőzte Góliátot". Egyben azt ígérte, hogy a tavaszi országgyűlési választásokon a Momentum lesz Dávid. Orosz Anna, a szervezet elnökségi tagja úgy vélekedett: ugyan nincs diktatúra, a demokrácia köntösébe bújtatott "rejtőzködő elnyomás" működik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.