Bulvár

A legszebb ovis rajzokat várják Vásárhelyen

A legszebb ovis rajzokat várják Vásárhelyen

2017. október 23., hétfő
A legszebb ovis rajzokat várják Vásárhelyen

Országos rajzpályázatot hirdet a hódmezővásárhelyi Vadvirág Manufaktúra, az őszről szóló alkotásokat november 15-ig várják.

"Készüljön egy rajz az őszről: a rajz készülhet ceruzával, zsírkrétával, vízfestékkel, temperával, bármivel, a téma pedig az ősz legyen, ezen belül pedig csak a képzelet szab határt" - szól a Vadvirág Országos Rajzpályázat kiírása. A rajzok A/4-es méretben készüljenek el. A pályázaton minden óvodás korú gyermek részt vehet. Minden résztvevő egy rajzzal pályázhat. A műveket a következő címre várják november 15-ig: "Vadvirág Manufaktúra" Dobsa Tibor Hódmezővásárhely Róka utca 26 6800. A rajz hátuljára rá kell írni a készítő nevét, életkorát, egy email címet és egy telefonszámot a nyertes kiértesítése végett! A pályázat első három helyezettje, illetve a közönségdíj elnyerője ajándékcsomagban részesül. Részletek

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.