Közélet

Versenyt főztek a polgármesterek Deszken + FOTÓK

Versenyt főztek a polgármesterek Deszken + FOTÓK

2017. szeptember 3., vasárnap
Versenyt főztek a polgármesterek Deszken + FOTÓK

Háromnapos mulatságtól hangos Deszk a hétvégén: a huszonharmadik alkalommal megrendezett Deszki Falunapok programsorozatában ott találni a koncertek mellett kiállításokat, kézilabda-emléktornát, főző-, illetve tortadíszítő versenyt is.

A deszki Szabadidő Park nagy sátra ad otthont a programsorozatnak, amely péntek délután indult, azóta a Szeged Live Band, valamint

Dér Heni

koncertjét is hallhatta a közönség, a kitartóak pedig hajnalig rophatták az utcabálban. Szombaton a zenés ébresztő, a horgászverseny és a játszóház mellett olyan kísérőrendezvényekkel egészült ki a falunap, mint a XIV. Szalma Zoltán Kézilabda Emléktorna és a Szomszédoló, a XVIII. Polgármesterek Nemzetközi Főzőversenye, valamint a VI. Falunapi Tortadíszítő Verseny. Szombat délután útnak indult a "Deszk Parádé", melyet táncház és újabb koncertek követtek: ezúttal McHawer & Tekknő és

Wolf Kati

lépett színpadra, az estét pedig tűzijáték is színesítette. Vasárnap a záróprogramok keretein belül szentmisével és a Cantabella Női Kar Ünnepi hangversennyel búcsúznak a deszkiek a falunaptól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.