/

Versenyt főztek a polgármesterek Deszken + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Háromnapos mulatságtól hangos Deszk a hétvégén: a huszonharmadik alkalommal megrendezett Deszki Falunapok programsorozatában ott találni a koncertek mellett kiállításokat, kézilabda-emléktornát, főző-, illetve tortadíszítő versenyt is.

A deszki Szabadidő Park nagy sátra ad otthont a programsorozatnak, amely péntek délután indult, azóta a Szeged Live Band, valamint Dér Heni koncertjét is hallhatta a közönség, a kitartóak pedig hajnalig rophatták az utcabálban.

Szombaton a zenés ébresztő, a horgászverseny és a játszóház mellett olyan kísérőrendezvényekkel egészült ki a falunap, mint a XIV. Szalma Zoltán Kézilabda Emléktorna és a Szomszédoló, a XVIII. Polgármesterek Nemzetközi Főzőversenye, valamint a VI. Falunapi Tortadíszítő Verseny. Szombat délután útnak indult a “Deszk Parádé”, melyet táncház és újabb koncertek követtek: ezúttal McHawer & Tekknő és Wolf Kati lépett színpadra, az estét pedig tűzijáték is színesítette.

Vasárnap a záróprogramok keretein belül szentmisével és a Cantabella Női Kar Ünnepi hangversennyel búcsúznak a deszkiek a falunaptól.

no images were found

Előző sztori

Szemléletformáló erővel bír a röszkei napkollektor

Következő sztori

Labdarúgás: három pontért jöttek a portugálok + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek