Bulvár

Tűzhöz és műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat

Tűzhöz és műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat

2017. szeptember 15., péntek
Tűzhöz és műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat

A hódmezővásárhelyi és a szegedi tűzoltóknak is akadt dolguk csütörtökön, szabadtéri tűznél és műszaki mentésnél is be kellett avatkozniuk.

Három hektáron égett a nádas, bozótos terület csütörtökön délután Hódmezővásárhely külterületén. A kútvölgyi útra riasztották az egységeket, a tűzoltók négy vízsugárral és kéziszerszámokkal körülhatárolták, majd elfojtották a lángokat. A tűzben nem sérült meg senki. Tizenhat méteres magasságban hasadt le egy nagyobb faág csütörtökön este Szegeden, a Bérkert utcában. A város hivatásos egysége motoros láncfűrész segítségével végezte el a műszaki mentést, nem sérült meg senki. A Zsombóra vezető útra pedig a hajnali órákban dőlt ki egy nyárfa, akadályozva az autósok forgalmát. A szegedi tűzoltók beavatkozását követően rövid idő alatt helyreállt a forgalom az érintett útszakaszon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.