Migránsokat tartóztattak fel Röszkénél és Ásotthalomnál

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tizenhárom migráns próbált meg Magyarországra jutni Röszkénél, miközben Ásotthalom külterületén 18 illegális bevándorlót tartóztattak fel a rendőrök – írja a police.hu.

A járőrök szeptember 20-án hét migránst tartóztattak fel a röszkei határnál. A csoport tagjai magukat koszovói, illetve török állampolgárnak vallották, azonban magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

Szeptember 21-én három koszovói férfit tartóztattak fel Röszke közelében, akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, míg szintén ezen a napon három határsértőt tartóztattak fel Röszke belterületén. A csoport tagjai magukat török állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A járőrök szeptember 21-én 4 indiai és 14 pakisztáni férfit tartóztattak fel Ásotthalomnál. A csoport tagjai sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a határsértőket visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Előző sztori

Egyetemi töltőállomást avattak

Default thumbnail
Következő sztori

Új projektet indított a négy orvosképző egyetem

Legutóbbi hasonló cikkek