/

Megkezdték a gallyazást Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója azon dolgozik, hogy ügyfeleinek megbízható és minőségi áramszolgáltatást biztosítson. A fejlesztések, és a hálózat karbantartása mellett kiemelt figyelmet fordít a gallyazásra, mert az üzemzavarok egy részét a vezetékhálózatba benyúló fák okozzák.

A DÉMÁSZ szerelői folyamatosan végzik a kockázatosnak ítélt helyek beazonosítását és ahol a faágakat a zavartalan villamosenergia-ellátás szempontjából veszélyesnek minősítik, ott az áramszolgáltató elvégezteti a szükséges beavatkozásokat. A DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft szerződött gallyazó partnerei a 2/2013 (I.22) NGM rendelet alapján a vegetációs időszak előtt megkezdték a villamos hálózat biztonsági övezetében a gallyazását Szeged belterületén.

A DÉMÁSZ gallyazó partnereinek a hatályos rendelet értelmében csak a biztonsági övezetben van lehetőségük a munkát elvégezni, amely nem azonos a kertészeti gallyazással. A munkavégzés városrészenként ütemezetten történik. A DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft kéri a lakosságot, hogy támogassák a gallyazók munkáját, ezzel elősegítve a biztonságos és zavartalan villamosenergia-ellátás hosszútávú biztosítását.

Előző sztori

Negyedével csökkentek a kórházi ellátással összefüggő járványok

Következő sztori

Századvég: Vona Gábor lejtmenetben