Írjon nekünk

Sport

Labdarúgás: újra az élvonalba törne az ETO-val Völgyi Dániel

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Visszatért legnagyobb sikerei helyszínére Völgyi Dániel: a szegedi labdarúgó már pályára is lépett régi-új csapatában, és célja, hogy ismét az élvonalban játszhasson a Rába-parti együttessel.

2015 februárja után újból győri színekben futballozik Völgyi Dániel: a most másodosztályú ETO FC Győrhöz visszatérő labdarúgó bajnoki címet is ünnepelhetett a zöld-fehérekkel. A legutóbb a Debrecenben játszó, Szegedről indult játékos a múlt héten írt alá a győriekhez, és a vasárnapi, Budaörs elleni találkozón már pályára is lépett az ETO Parkban. “Az ETO a szívügyem, nagyon szeretem ezt a klubot, sok mindent elértem ezzel a csapattal az itt töltött 8 év alatt. Kicsit más volt az akkori csapat, mint a mostani, de az ETO az ETO marad. Bár szegedi vagyok, de Győrt már a második otthonomnak tekinthetem. Köszönettel tartozom a mostani vezetőknek, hogy bizalmat szavaztak nekem a mögöttem hagyott időszakom után. Próbáltam minél gyorsabban visszajönni a sérülésemből, nehéz is volt ezt kezelnem, mert pályafutásom során nem volt még ilyen hosszú kihagyásom” – mondta megkeresésünkre Völgyi Dániel. A váltásról kifejtette, Debrecenben helyi kötődésű játékosokra alapoznak, posztján pedig két fiatal debreceni is volt a keretben, végül normálisan, korrekt módon váltak el útjaik a hajdúsági klubbal.

Hozzátette, nem volt könnyű helyzetben azt követően, hogy az alapozást végigcsinálta a Debrecennel, majd a rajt előtt két nappal következett az a beszélgetés, ami után eldőlt, hogy távozik a klubtól. “Ekkorra szinte minden csapat kerete betelt, ráadásul az NB II-ben létező fiatal szabály sem könnyítette meg a dolgot. Egy ideig a Debrecen második csapatával, és egyedül is készültem. Voltak puhatolózások más klubokkal, a menedzserem próbált segíteni. Amikor megkeresett az ETO, akkor egy hosszútávú szerződést tudtunk kötni, úgy érzem, van még bennem jópár év, nem érzem magam 30 évesnek. A cél, hogy visszakerüljünk az NB I-be, én is szeretnék még élvonalban, győri színekben játszani” – ismertette céljait.

Ha korábbi csapattársak már nincsenek is a mostani Győrben, azért nem ismeretlen közegbe érkezett: mint ennek kapcsán elmondta, itt a szertárostól kezdve az asszisztensen át mindenki ismeri, sőt, baráti a viszonyt ápol ezekkel az emberekkel. “Nem vagyok még top formában, meccshiánnyal küszködök, de a Budaörs ellen már csereként beállhattam. Úgy éreztem, nem ment rosszul a játék, még össze kellszokjak a srácokkal, hiszen csak egy hete vagyok itt. A félidőben 2000 ember vastapsa mellett állhattam be, ez nagyon jól esett. Azon leszek, hogy játékommal viszonozzam ezt, és azt nyújtsam, ami miatt megszerettek a szurkolók. Nem akarok már a sérülésre gondolni, ez már a múlté. Plusz munkát végzek, de a meccsekkel jöhet vissza a legjobban a formám, meglátjuk, mennyi lehetőséget kapok majd. Egészséges vagyok, csak a meccshiányt kell leküzdenem” – zárta Völgyi Dániel, aki csapatával október 25-én visszatérhet szülővárosába, hiszen a Magyar Kupa hetedik fordulójában a SZEOL a Győrt fogadja a SZVSE-pályán.

Hírzóna

Orbán: A futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar ember számára

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Felcsúton bemutatták a Labdarúgás és tudomány című tanulmánykötetet.

Tovább olvasom

Hírzóna

Kerékpárosbarát címre pályázhatnak a munkahelyek és települések 

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A fejlesztések a turisták számára is vonzóbbá tehetnek egy-egy települést.

Tovább olvasom

Sport

Két évet még Szegeden játszik Mirko Alilovic

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

2023 nyaráig marad a Tisza-parton a horvát válogatott kapus.

Tovább olvasom

Aktuál