Sport

Labdarúgás: tizenegyes okozta a Makó vesztét

Labdarúgás: tizenegyes okozta a Makó vesztét

2017. szeptember 30., szombat
Labdarúgás: tizenegyes okozta a Makó vesztét

Továbbra is várat magára a Makó első győzelme az NB III-ban, a hagymavárosiak ezúttal a Rákosmente otthonából távoztak pont nélkül.

Nincs jó passzban a Makó FC csapata, Méhes Tiborék továbbra is első győzelmükre hajtanak a harmadosztályban. Szombat délután a Rákosmente KSK otthonában léptek pályára a hagymavárosiak, ahol nem játszottak alárendelt szerepet, bár sok helyzetet ezúttal sem sikerült kidolgozniuk. Az első félidő nem hozott gólt, a másodikban viszont a hazaiak törték meg a csendet. Egy kétes szituációt követően ítélt büntetőt Szabó Levente játékvezető, amit Dóczi értékesített is. A folytatásban mindent megtettek a vendégek az egyenlítésért, de ez most sem jött össze, így a nyolcadik játéknapon sem szerezte meg első sikerét a Makó. A következő fordulóban a Dunaújvárost fogadják a hagymavárosiak október 6-án, pénteken.

Labdarúgó NB III. Közép csoport 8. forduló

Rákosmente KSK – Makó FC 1-0 (0-0)

Budapest, Rojik Sporttelep. Vezette: Szabó Levente (Farkas Dávid, Köteles Csaba).

RKSK:

Fülöp – Simita, Nyúl, Balaskó, Czerman (Patik, 77’), Lucz, Kerék (Törőcsik, 84’), Berki (Tóth P. – a szünetben), Vattai, Dóczi K., Kovács K.

Technikai vezető:

Medgyes Zoltán.

Makó:

Garamvölgyi – Tóth I., Patai, Széll, Sirokmán, Vajna M. (István L., 81’), Lipták, Rakonczai, Palotás (Bánóczki, 67’), Gémes, Varga R. (Szil Zs., 84’).

Vezetőedző:

Méhes Tibor.

Gól:

Dóczi (65’ - tizenegyesből) Méhes Tibor:

"Összességében két egyforma csapat játszott ma egymással. A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna, de előre játékban mindenképpen többet kell mutatnunk. Az elmúlt három mérkőzésen nem kaptunk akciógólt, ma is csak egy véleményes büntető miatt szenvedtünk vereséget, de ha egy csapat ilyen rossz szériában van, akkor a játékosoknak is csökken az önbizalma. Nincs mese, dolgoznunk kell tovább, előre tekintünk és biztos vagyok benne, hogy bent fogunk maradni a harmadosztályban a szezon végén."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.