Sport

Labdarúgás: Szentlőrincen veszett oda a SZEOL veretlensége

Labdarúgás: Szentlőrincen veszett oda a SZEOL veretlensége

2017. szeptember 16., szombat
Labdarúgás: Szentlőrincen veszett oda a SZEOL veretlensége

Először vesztett pontot a SZEOL SC az NB III Közép csoportjában, Siha Zsolt csapata Szentlőrincen szenvedett vereséget.

Öt győzelemmel a háta mögött, hibátlan teljesítménnyel érkezett Szentlőrincre a SZEOL, amelynek védelmében bent maradt múlt hétről Szabó Attila annak ellenére, hogy Gajág Gergő eltiltása lejárt. Rosszul kezdett a SZEOL, a roppant motiváltan játszó hazaiak pedig mintegy negyed óra elteltével egy szöglet után megszerezték a vezetést, a rövidre érkező labdánál nem tudott felszabadítani a szegedi védelem, majd Tóth Adrián bekotorta azt Prokop Rostislav kapujába. A szünet után sem tudott változtatni játékán a SZEOL, ráadásul a feltámadó vihar után Hampuk Ádám távoli bombája bő húsz perccel a vége előtt a szél segítségével bevágódott a szegedi kapuba, így kétgólos hátrányba kerültek Rácz Lászlóék, miközben az orrsérülést szenvedett Ondrejó Tamást le kellett cserélni. A pontmentés nem volt benne a játékban, a legvégén ugyan Rabatin Szabolcs közelről befejelte Maksimovic Nikola szabadrúgását, de ez csak szépségtapaszt jelentett a SZEOL számára: így a kék-feketék először vesztettek pontot a bajnokságban, egyúttal veretlenségük is odalett Baranyában. Ugyanakkor mivel a Dunaújváros nyerni tudott Tiszakécskén, továbbra is listavezető a SZEOL, amely a hétközi, Edelény elleni kupameccs után jövő vasárnap a Szekszárd ellen javíthat hazai pályán.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 6. forduló

Szentlőrinc SE - SZEOL SC 2-1 (2-0)

Szentlőrinc, vezette: Jakab Géza (Schweighardt Dániel, Rózsa Dávid).

Szentlőrinc:

Pacéka - Németh M., Zelenyánszki (Temesvári, 67'), Vágner, Havas, Hampuk, Tóth A., Keresztes (Berdó, 70'), Bodor (Királyházi, 60'), Dudás, Bodó. Edző: Turi Zsolt.

SZEOL:

Prokop - Rácz, Szabó A. (Gajág, 55'), Grünvald, Kéri (Rabatin, 73'), Forró, Ondrejó (Benkő - a szünetben), Lévai, Maksimovic, Beretka, Mihály. Edző: Siha Zsolt.

Gól:

Tóth A. (18'), Hampuk (68') ill. Rabatin (94').

Sárga lap:

Királyházi (83') ill. Szabó A. (51'), Lévai (69'). Siha Zsolt:

"Sajnos az egész csapat nagyon tompa volt, ennek már láttam a jeleit a múlt heti meccs előtt, időben kaptuk a pofont. Nem történt tragédia, csináljuk a dolgunkat tovább. Ma nem volt benne a játékunkba a pontszerzés, elveszítettük a párharcok nagy részét, egyszerű passzokban hibáztunk, mindenki tudása alatt játszott, miközben extra motivált volt az ellenfél, amely teljesen megérdemelten nyert. Ebben az osztályban bárki bárkit megverhet, a szezon előtt ezt aláírtuk volna, hogy ha hatból ötöt megnyerünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.