Sport

Labdarúgás: peches vereséget szenvedett az atomvárosban a HFC

Labdarúgás: peches vereséget szenvedett az atomvárosban a HFC

2017. szeptember 24., vasárnap
Labdarúgás: peches vereséget szenvedett az atomvárosban a HFC

Pakson sem termett pont a Hódmezővásárhelyi FC-nek, amely ezzel hét fordulót követően még nyeretlen az NB III-ban.

Ezúttal négy, az első csapatból visszajátszó labdarúgó volt a HFC ellenfelének soraiban: a paksiak első csapatából többek között Szakály Dénes és Báló Tamás is pályára lépett vasárnap délután. Mindezek ellenére jól játszott a Vásárhely, és nagyobb lehetőségeket dolgozott ki ellenfelénél, azonban a félidő hajrájában Adamcsek Máté lépett ki egy ütempasszal a védők mögött, majd a rövid sarokba lőtte a labdát, ezzel megszerezte a vezetést a csapatának. A szünet után a lehető legrosszabbul folytatódott a meccs vásárhelyi szempontból: Simon Márk távoli lövése a kapufa tövéről pattant Bordás Dániel kapujába. Ami a hazaiaknak befele, az a HFC-nek kifele pattant, hiszen volt olyan támadása Szilágyi Norbertéknek, amikor egy akción belül háromszor is a léc mentette meg a hazaiakat attól, hogy gólt kapjanak. A félidő derekán legalább a szépítés összejött a HFC-nek, Varga Bence két védő között kilépve tekerte el a labdát Rácz Gergő mellett, de hiába voltak még egyenlítési lehetőségei a vendégeknek, ezek rendre kimaradtak, vagy pedig az atomvárosi kapus mutatott be bravúros védéseket. Hetedik mérkőzésén harmadjára hagyhatta el pont nélkül a pályát a Hódmezővásárhelyi FC, amely így utolsó előttiként áll az NB III Közép csoportjának mezőnyében. Major László együttese jövő vasárnap a közvetlenül előtte álló, ötpontos Vecsés ellen törhet szezonbeli első sikerére.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 7. forduló

Paksi FC II. - Hódmezővásárhelyi FC 2-1 (1-0)

Paks, vezette: Sipos Katalin (Molnár Máté, Legeza László).

Paks II.:

Rácz G. - Bagó, Zachán, Báló, Fejős (Pál, 66'), Bognár, Szakály D., Simon M. (Györgye, 88'), Nagy Á., Hanol (Berdó, 55'), Adamcsek. Vezetőedző: Osztermájer Gábor.

HFC:

Bordás - Kormányos (Bürgés, 87'), Huszár, Pataki, Prasler, Végh (Laczkó, 68'), Szilágyi, Ablonczy, Mezei, Szabó D. (Varga B. - a szünetben), Faggyas. Vezetőedző: Major László.

Gól:

Adamcsek (40'), Simon M. (47') ill. Varga B. (66').

Sárga lap:

Báló (21'), Bagó (74'), Bognár (79') ill. Szilágyi (38'), Kormányos (49'), Végh (69'), Ablonczy (79'), Varga B. (83'). Major László:

"Egyetlen szavam nem lehet a játékosaimra, nagyszerűen játszottak, hat helyzetünkből egyet értékesítettünk, az ellenfelünk kettőből kettőt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.