Kézilabda: Szepesi Ivett hazatért

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jól érezte magát a PC Trade SZKKSE csapatánál Szepesi Ivett, azonban a jövőben szeretne több időt tölteni a családjával, ezért döntött úgy, hogy Hódmezővásárhelyre igazol.

Ahogy azt korábban írtuk, egy Szegeden eltöltött szezont követően távozott a PC Trade Szeged KKSE csapatától a korábban a Győri ETO-val két Bajnokok Ligája címet is bezsebelő kézilabdázó, Szepesi Ivett. A balszélső elsősorban magánéleti okok miatt döntött a váltás mellett, szeretné Hódmezővásárhelyen befejezni pályafutását – adta hírül az SZKKSE hivatalos honlapja. „Kicsit sok volt már nekem az állandó ingázás Szeged és Hódmezővásárhely között, megterhelőnek éreztem ezt, elsősorban ezért döntöttem az átigazolás mellett. Most itthon játszhatok, nem feltétlenül kell egész nap a kézilabdával foglalkoznom, a napi edzéseken kívül több időm jut a páromra, több közös programot tudunk szervezni” – mondta el portálunknak Szepesi Ivett.

A hódmezővásárhelyi születésű játékos megfordult karrierje során a Dunaferrben, a Siófokban és Mosonmagyaróváron is, a Győri ETO színeiben pedig kétszer hódította el az európai kézilabdázás legrangosabb klubtrófeáját, ám sokszor nehezítették meg játékát különböző sérülések. A korábbi élvonalbeli játékos nem ismeretlen a vásárhelyi kézilabda drukkerek számára, hiszen közel tíz évvel ezelőtt fontos tagja volt az akkor első osztályú gárdának, pályafutása során többször szerepelhetett a magyar válogatottban is. Bár az NB I/B Keleti csoportjának első fordulójában vereséget szenvedtek az Egertől, a balszélső bizakodóan tekint az új idény elé. „Nyolc góllal kaptunk ki az Egertől, de azt hiszem ez egyáltalán nem reális különbség. Az első harminc percben kifejezetten jól játszottunk, ahogy azt a félidei eredmény is megmutatta. Ezzel együtt össze kell még szoknia a csapatnak, hét új játékos is érkezett most Vásárhelyre és én is csak a múlt héten tudtam bekapcsolódni a közös munkába. Ha összeáll a játékunk, akkor azt hiszem, hogy egy nagyon jó kis csapat leszünk” – tette hozzá Szepesi Ivett.

A balszélső az előző szezont az NB I/B Keleti csoportjának második helyén zárta a PC Trade SZKKSE-vel, s hiába sikerült idegenben legyőznie a csapatnak a bajnok Kecskemétet is, a váratlan idegenbeli pontvesztéseknek köszönhetően lecsúszott az aranyéremről és ezzel együtt a feljutásról is. Szepesinek a sérülések miatt többször kellett irányító poszton szerepelnie az SZKKSE-ben az előző idényben, ami sokat kivett belőle, és összességében is csalódásként élték meg a második helyet, ám a szegedieknek immáron nélküle kell kiharcolnia az NB I-es tagságot. „Egy szavam nem lehet a Szegeden töltött egy évre, nagyon jól éreztem magam a klubnál, mindent megkaptam és Bakó Botonddal is nagyon jó volt együtt dolgozni, ám most elérkezett az idő, amikor szeretnék több időt tölteni a családommal és kevesebbet a kézilabdával” – zárta a korábbi válogatott játékos.

Előző sztori

Labdarúgás: három pontért utazik a Szeged-Grosics

Következő sztori

Dr. Rock: régebben hegyet másztunk, most óceánban úszunk a zenében